ΗΡΑΚΛΗΣ

Στο περίμενε Πέτροβιτς και Λάππας

Στο περίμενε Πέτροβιτς και Λάππας
Λάππας Ηρακλής

Ο μόνος παίκτης που έχει συμβόλαιο με τον Ηρακλή είναι ο Βλάντιμιρ Πέτροβιτς, ενώ ο Γιάννης Λάππας βρίσκεται ένα βήμα πριν την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα.

Κι ενώ η προσπάθεια δημιουργίας της νέας ΚΑΕ Ηρακλής συνεχίζεται ο Κώστας Πιλαφίδης από την πλευρά του προσπαθεί να βρει τις καλύτερες δυνατές λύσεις βάσει του μπάτζετ που του έχει οριοθετηθεί.

Ο έμπειρος τεχνικός του «Γηραιού», που μέσα στις επόμενες μέρες είναι να υπογράψει το συμβόλαιό του, γνωρίζοντας πως πρέπει να φτιάξει μία ομάδα ουσιαστικά από το μηδέν έχει πέσει με τα μούτρα πάνω στις λίστες των μάνατζερ θέλοντας να προχωρήσει στις καλύτερες δυνατές επιλογές.

Επί του παρόντος ο μόνος παίκτης που φαίνεται να έχει συμβόλαιο με τον Ηρακλή και για την νέα αγωνιστική περίοδο είναι ο Βλάντιμιρ Πέτροβιτς αν και όλα δείχνουν πως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα του προταθεί μείωση των απολαβών του.

Ο ομογενής φόργουορντ ωστόσο βρισκόμενος στο Βελιγράδι αναμένει στο ακουστικό του για να ενημερωθεί για το πότε θα πρέπει να βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για να ξεκινήσει την προετοιμασία της νέας χρονιάς όντας ενήμερος για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Από εκεί και πέρα λογικά θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν ο Φώτης Λαμπρόπουλος που δεν αποδέχθηκε την πρόταση μείωσης που του έγινε, στην περίπτωση του Σωτήρη Καραποστόλου αναμένονται άμεσα εξελίξεις στην ίδια λογική ενώ ένα βήμα από την συμφωνία παραμονής φαίνεται να βρίσκεται ο Γιάννης Λάππας.

Κατά τα άλλα από την ελληνική αγορά έχουν προταθεί οι Φάνης Κουμπούρας, Γιώργος Τσιάρας και Γιώργος Διαμαντόπουλος και αναμένονται εξελίξεις ενώ εκτός συνόρων ο γνώριμος για τον Πιλαφίδη από την κοινή τους παρουσία στην ΑΕΛ προ τριετίας 27χρονος Αμερικανός σμολ φόργουορντ Ντέιβιντ Τιγκ.

Τέλος υπενθυμίζεται πως στον Ηρακλή επί της παρουσίας του Λευτέρη Κακιούση στην τεχνική ηγεσία είχε προταθεί ο επίσης Αμερικανός Ντιόντε Κρίστμας (24χρ., 1.96μ.).

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ