ΚΑΕ Άρης: Νέα επίθεση στο Περιστέρι και διάψευση για Αγγέλου

Ο Άρης απάντησε στην χθεσινή ανακοίνωση του Περιστερίου για τον Βαγγέλη Αγγέλου, διαψεύδοντας παράλληλα ότι υπάρχει θέμα προπονητή στην ομάδα.

Η ανταλλαγή ανακοινώσεων μεταξύ του Περιστερίου και του Άρη καλά κρατεί... Μία ημέρα μετά τη νίκη του Περιστερίου στο Αλεξάνδρειο και τον.. χαρτοπόλεμο που ακολούθησε μεταξύ των δύο ΚΑΕ, ο Άρης επανήλθε με δύο ανακοινώσεις, μέσω των οποίων αφενός διαψεύδει δημοσίευμα για λύση της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Αγγέλου, αφετέρου απαντά στις καταγγελίες που έκανε ο σύλλογος των δυτικών προαστίων για τον προπονητή των "κίτρινων".

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης για το Περιστέρι:

"Στον χθεσινό (19/11) αγώνα της ΚΑΕ ΑΡΗΣ με την ΚΑΕ Περιστέρι, εκτός από την αλλοίωση του αποτελέσματος σε βάρος του ΑΡΗ, είχαμε και μία άλλη πρωτοτυπία, δηλαδή να διαμαρτύρεται ο θύτης και να καλεί το θύμα να απολογηθεί. Αυτά τα πρωτότυπα, μόνο οι ένοχοι μπορούν να τα σκεφτούν.

Το ιδιαίτερα χαριτωμένο είναι ότι, ενώ η ΚΑΕ ΑΡΗΣ εξέδωσε μία ανακοίνωση που δεν αφορούσε την ΚΑΕ Περιστέρι, αυτή αισθάνθηκε την ανάγκη να υπερασπιστεί τους δικούς της ανθρώπους, δηλαδή εκείνους που της έδωσαν τη νίκη. Και προφανώς δεν εννοούμε τους αθλητές. Όμως αυτό στα απλά ελληνικά λέγεται μια κρυμμένη απολογία. Καλά κάνει η ΚΑΕ Περιστέρι και απολογείται, όμως θυμηθείτε κύριοι, απολογούνται οι ένοχοι και όχι οι αθώοι.

Η επίθεση της ΚΑΕ Περιστέρι στον κ. Αγγέλου, προφανώς έχει να κάνει με την απαράδεκτη αθλητικά συμπεριφορά των παικτών της και του προπονητή της, που κατά τη διάρκεια του μισού αγώνα έβριζαν τους φιλάθλους του ΑΡΗ. Καλά θα κάνουν να πάρουν μαθήματα από την αθλητική συμπεριφορά, τόσο των φιλάθλων όσο και των αθλητικών παραγόντων της ομάδας μας. Χαιρόμαστε που η αλήθεια και το αθλητικό ήθος δεν είναι αντικείμενο διαπραγμάτευσης για το Περιστέρι, πώς εννοούν όμως την αλήθεια και την ηθική, παρακαλούμε να μας εξηγήσουν. Μήπως εννοούν ότι όταν κερδίζουν, όλα καλά και όταν δεν κερδίζουν, χρησιμοποιούν κάθε μέσο για να νικήσουν; Πάντως για οποιαδήποτε Αθλητική Ανώνυμη Εταιρεία, το να αποκαλεί τον προπονητή της άλλης ομάδας «τύπο» δεν της περιποιεί τιμή, ούτε και αποδεικνύει ότι αντιλαμβάνεται τη θέση της στο σύστημα της καλαθοσφαίρισης της χώρας.

Αντίθετα προς τους «νεόκοπους παράγοντες», στους οποίους αναφέρεται στην ανακοίνωσή της, η ΚΑΕ Περιστέρι, οι προφανώς παλαιότεροι και με επίσης, προφανώς απαρχαιωμένη αντίληψη για τον ελληνικό αθλητισμό, άνθρωποι του Περιστερίου, αγωνίζονται εκείνοι με κατς, όπως ήδη αναφέρουν. Συγχαρητήρια…

Υ.Γ. 1 Σχετικά με τη φάση, όπου καταλογίστηκε φάουλ στον Lucky Jones, απλά και μόνο παραπέμπουμε στο σχετικό βίντεο. Επίσης καλό θα ήταν να ακούσουν τι λέει ακόμη και ο δημοσιογράφος που περιέγραψε το παιχνίδι για λογαριασμό της Ε.Ρ.Τ., πριν σφυρίξει ο διαιτητής… Απλά το προφανές: «καλάθι και φάουλ».

Υ.Γ. 2 Το ήθος και την αθλητική ηθική, η διοίκηση, η ομάδα και οι οπαδοί του ΑΡΗ, την έδειξαν φιλοξενώντας, χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό, 60 οπαδούς της ομάδας του Περιστερίου.

Υ.Γ. 3 «Δεν θα θυσιάσουμε ποτέ το ήθος και την ηθική μας για καμία νίκη». (Mike Candrea)".

ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΑΕ ΑΡΗΣ ΓΙΑ ΑΓΓΕΛΟΥ

Εν συνεχεία η ΚΑΕ Αρης διέψευσε σημερινό δημοσίευμα που έκανε λόγο για θέμα προπονητή στην ομάδα και για αποχώρηση του Βαγγέλη Αγγέλου από τους "κίτρινους". "Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο διαψεύδει ότι υπάρχει οποιαδήποτε έλλειψη εμπιστοσύνης στον προπονητή της ομάδας μας, κ. Βαγγέλη Αγγέλου. Το αντίθετο ακριβώς. Ο προπονητής της ομάδας μας μάχεται για το καλό του ΑΡΗ", αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση του Άρη

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Nαι, σας πρήξαμε με τον Ζακ Κωστόπουλο

Συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου και ο αγώνας για δικαίωση είναι ακόμα επίκαιρος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS