ΜΠΑΣΚΕΤ

ΚΑΕ Άρης: "Μόνο η Αστυνομία δεν ήθελε το ματς με τον Ολυμπιακό να γίνει στις 28/10"

ΚΑΕ Άρης: "Μόνο η Αστυνομία δεν ήθελε το ματς με τον Ολυμπιακό να γίνει στις 28/10"

H KAE Άρης πήρε θέση για τη μετάθεση του αγώνα της ομάδας της με τον Ολυμπιακό στις 29 Οκτωβρίου τονίζοντας πως μόνο η Αστυνομία επιθυμούσε την αλλαγή της ημέρας διεξαγωγής του παιχνιδιού.

Η αναμέτρηση του Άρη με τον Ολυμπιακό στην 4η "στροφή" της Basket League θα γίνει την Δευτέρα (29/10, 17:00) και όχι την Κυριακή, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί και η "κίτρινη" ΚΑΕ προχώρησε σε κάποιες διευκρινήσεις που αφορούν τη μετάθεση του παιχνιδιού κατά μία ημέρα.

Η ΚΑΕ ενημέρωσε πως τόσο η ίδια, όσο και ο Ολυμπιακός και ο ΕΣΑΚΕ δεν επιθυμούσαν την αλλαγή της διεξαγωγής του αγώνα, αλλά η Αστυνομία είχε αντίθετη άποψη.

"Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ξεκαθαρίζει πως ήταν, από την πρώτη στιγμή, υπέρ της διεξαγωγής του εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, την Κυριακή 28 Οκτωβρίου και αυτή ήταν η πρόταση της προς όλους τους φορείς και στη διάρκεια της σύσκεψης, που έγινε την περασμένη Παρασκευή (19/10), στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο.

Επιθυμία της ΚΑΕ Ολυμπιακός, όπως και του Ε.Σ.Α.Κ.Ε., ήταν επίσης να πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση τη Κυριακή 28 Οκτωβρίου.

Η Αστυνομία ωστόσο, υποστήριξε ότι τη συγκεκριμένη μέρα θα πρέπει να περιφρουρήσει τη Στρατιωτική Παρέλαση και τις παράλληλες εκδηλώσεις που θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη, συνεπώς δεν μπορούσε να δώσει εγγυήσεις για την ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού κι έθεσε βέτο ότι θα πρέπει να αλλάξει ημέρα διεξαγωγής.

Αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο ο αγώνας μετατέθηκε για τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου στις 17:00", αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ