ΜΠΑΣΚΕΤ

ΚΑΕ Άρης: "Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να σταθεί εμπόδιο στο όραμά μας"

ΚΑΕ Άρης: "Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να σταθεί εμπόδιο στο όραμά μας"
EUROKINISSI

Η διοίκηση του Άρη και ο Δημήτρης Γουλιέλμος εξέδωσαν ανακοίνωση όπου τόνισαν ότι καταλαβαίνουν την ανησυχία του κόσμου, προσθέτοντας ωστόσο ότι γίνονται οι σωστές ενέργειες και πως δεν θα μπορέσει κανείς να σταθεί εμπόδιο στα σχέδιά τους.

Η ΚΑΕ Άρης και ο Δημήτρης Γουλιέλμος αφουγκράστηκαν τις ανησυχίες του κόσμου λόγω των οικονομικών προβλημάτων που "κουβαλάει" η ομάδα από τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και λόγω της χθεσινής ήττας από τον Πανιώνιο (66-70) και θέλησαν να βάλουν τα πράγματα στην θέση τους.

Με μία ανακοίνωση, οι "κίτρινοι" ξεκαθάρισαν ότι αναγνωρίζουν ότι οι οπαδοί της ομάδας ανησυχούν τόσο για τα αγωνιστικά όσο και για τα εξωαγωνιστικά θέματα, ωστόσο γίνονται οι κατάλληλες κινήσεις και στις δύο περιπτώσεις για το καλό της ομάδας. Στον επίλογο μάλιστα θέλησαν να ξεκαθαρίσουν ότι κανένας και τίποτα δεν θα σταθεί εμπόδιο στο όραμά τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Δημήτρης Γουλιέλμος και η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ που αφουγκραζόμαστετον μέσο Αρειανό (καθώς και εμείς σε αυτή τη μερίδα ανήκουμε) αισθανόμαστε την ανάγκη να σημειώσουμε τα εξής:

Α) Αναγνωρίζουμε το αίσθημα ανησυχίας που υπάρχει στις τάξεις των οπαδών μας. Από τη μεριά μας, θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για τη διασφάλιση της επιτυχίας στο αθλητικό τμήμα.
Β) Όλες οι τρέχουσεςυποχρεώσειςκαι οι ρυθμίσεις για τις παλαιότερεςεκπληρώνονται και θα συνεχίσουν να εκπληρώνονταικανονικά και στην ώρα τους, αποκαθιστώντας την αξιοπρέπεια του ΑΡΗ και διασφαλίζοντας την εύρυθμη λειτουργία του τμήματος καλαθοσφαίρισης.
Γ) Γνωρίζαμε πως η προσπάθεια που αναλάβαμε τον προηγούμενοΑπρίλιο, δεν θα είναι εύκολη, είμαστε αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουμε δυσκολίες, ανεπιτυχή αποτελέσματα και αστοχίες, αλλά δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν και τίποτα να σταθεί εμπόδιο στο Όραμα μας για τον ΑΡΗ που όλοι μας θέλουμε να ξαναδούμε.

Ζητούμε την ενεργή σαςστήριξη και την παρουσία όλων μας, στο γήπεδο.

Ο ΑΡΗΣ είναι Εδώ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ