ΚΑΕ Άρης: "Αποσυρόμαστε από συζητήσεις με παίκτες που ενδιαφέρουν την ομάδα"

ΚΑΕ Άρης: "Αποσυρόμαστε από συζητήσεις με παίκτες που ενδιαφέρουν την ομάδα"

Για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα, η ΚΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση για τα μεταγραφικά, κάνοντας λόγο για απόσυρση ενδιαφέροντος για τους παίκτες που την απασχολούν.

Μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωση περί απόσυρσης της πρότασης που είχε κατατεθεί στον Δημήτρη Φλιώνη, η ΚΑΕ Άρης επανήλθε με αντίστοιχου περιεχομένου επίσημη θέση. Αυτή τη φορά, οι "κίτρινοι" κάνουν λόγο για απόσυρση μέχρι νεωτέρας από τις συζητήσεις με παίκτες που τους ενδιαφέρουν.

Μία κίνηση τακτικής από την ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου, αφού το αυτό είχε συμβεί με τον Δημήτρη Φλιώνη, για να ακολουθήσει λίγες ημέρες αργότερα η ανακοίνωση της ανανέωσης του συμβολαίου του. Στην ανακοίνωσή της ΚΑΕ Άρης, φιλοξενείται μάλιστα ένα μότο της Μάγιας Αγγέλου.

Αναλυτικά:

"Με απόφαση του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Άρης, Δημήτρη Γουλιέλμου και του προπονητή της ομάδας μας, Βαγγέλη Αγγέλου, ο Άρης αποσύρεται μέχρι νεωτέρας από τις συζητήσεις με τους παίκτες, οι οποίοι ενδιαφέρουν την ομάδα μας.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου, μιλώντας στο www.arisbc.gr από το Λας Βέγκας, όπου βρίσκεται, χρησιμοποίησε ένα μότο της Αμερικανίδας συγγραφέως, Maya Angelou για να περιγράψει την κατάσταση: "Η προκατάληψη είναι ένα βαρύ φορτίο που θολώνει το παρελθόν, απειλεί το μέλλον και κάνει το παρόν απρόσιτο".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η Anna Nystrom προσφέρει το καλύτερο ζέσταμα για το Champions League

Είναι γυμνάστρια, είναι από τη Σουηδία, μόλις γύρισε από τις διακοπές της στην Ελλάδα και είναι ό,τι καλύτερο θα δεις μέχρι να ξεκινήσει η μπάλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24