ΑΡΗΣ

ΚΑΕ Αρης για Φλιώνη: "Αποσύρουμε την πρόταση, ο Αρης δεν επαιτεί, αλλά απαιτεί σεβασμό"

ΚΑΕ Αρης για Φλιώνη: "Αποσύρουμε την πρόταση, ο Αρης δεν επαιτεί, αλλά απαιτεί σεβασμό"

Ο Άρης ανακοίνωσε ότι απέσυρε την πρόταση ανανέωσης στον Δημήτρη Φλιώνη επειδή ο νεαρός γκαρντ δεν απάντησε εντός της προθεσμίας που του τέθηκε, μιλώντας με σκληρά λόγια, ωστόσο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέες επαφές στο μέλλον.

Ο Δημήτρης Φλιώνης δεν απάντησε στην πρόταση ανανέωσης που του έκανε ο Άρης στον χρονικό περιθώριο που του είχε τεθεί κι έτσι οι "κίτρινοι" αποφάσισαν να αποσύρουν την πρότασή τους. Την είδηση έκανε γνωστή ο Άρης με ανακοίνωσή του, η οποία κατέληξε με την φράση " Ο ΑΡΗΣ δεν επαιτεί αλλά απαιτεί σεβασμό", κάτι που δείχνει ότι μάλλον κάτι δεν πήγε καλά στις διαπραγματεύσεις.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Φλιώνης είχε 4.96 πόντους, 2.2 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ μέσο όρο σε 16 λεπτά συμμετοχής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ αποσύρει την πρόταση ανανέωσης συνεργασίας που κατέθεσε στον αθλητή, Δημήτρη Φλιώνη, γιατί μετά από προσωπικές επαφές του προπονητή της ομάδα μας, Βαγγέλη Αγγέλου με τους εκπροσώπους του και τον ίδιο, αλλά και την τηλεφωνική παρέμβαση του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Δημήτρη Γουλιέλμου, η πλευρά του παίκτη δεν απάντησε στο χρονικό περιθώριο που της τέθηκε. Οι συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη θα συνεχιστούν σε καινούργια βάση, μετά τις 16 Ιουλίου και την επιστροφή του προπονητή της ομάδας μας από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Ο ΑΡΗΣ δεν επαιτεί αλλά απαιτεί σεβασμό".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ