ΑΡΗΣ

Φρένο μεταγραφών από FIBA λόγω Σκορδίλη

Φρένο μεταγραφών από FIBA λόγω Σκορδίλη
Σκορδίλης INTIME SPORTS

Ο Άρης μπορεί να βρίσκεται στην αναζήτηση του διαδόχου του Ντομινίκ Τζέιμς αλλά μετά από σημερινή απόφαση της FIBA δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές λόγω της οφειλής του στον Γάιο Σκορδίλη.

Η οφειλή της ΚΑΕ Άρης στον Γάιο Σκορδίλη της στερεί από το απόγευμα της Τετάρτης το δικαίωμα μετά από απόφαση της FIBA να προχωρήσει σε μεταγραφικές κινήσεις.

Αυτό σημαίνει ότι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν μπορούνε να κινηθούνε για την απόκτηση του διαδόχου του Ντομινίκ Τζέιμς που από την Δευτέρα βρίσκεται στο Βελιγράδι συμμετέχοντας στις προπονήσεις της Παρτιζάν.

Στις αρχές του Δεκέμβρη είχε γίνει γνωστό πως μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου η ΚΑΕ Άρης θα έπρεπε να αποδώσει στον Σκορδίλη το ποσό των 105.000 ευρώ που του οφείλει μετά την απόφαση της FIBA μετά την προσφυγή του Κερκυραίου σέντερ και νυν παίκτη του Ικάρου Καλλιθέας.

Κάτι όμως που όπως φάνηκε μετά την σημερινή απόφαση της FIBA δεν έγινε που επέβαλε την συγκεκριμένη ποινή περί απαγόρευσης μεταγραφών φάση του άρθρου 300 του βιβλίου 3 επιφυλασσόμενη και για επιπλέον τιμωρία σε περίπτωση που δεν τακτοποιήσει την οφειλή που υπάρχει.

Συνέπειες που έχουνε να κάνουνε με πρόστιμο 150.000 ελβετικών φράγκων αλλά και ακόμη και με αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με αυτό που απομένει να φανεί είναι ποια θα είναι η αντίδραση της ΚΑΕ Άρης από την στιγμή που θα της επισημοποιηθεί, αν δεν έχει ήδη γίνει, η συγκεκριμένη απόφαση.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ