Αγγέλου σαν άλλος Ιωαννίδης: "Tα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι"

Αγγέλου σαν άλλος Ιωαννίδης: "Tα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι"

Ο Βαγγέλης Αγγέλου έκανε την πρώτη του δήλωση ως προπονητής του Άρη, με ατάκα βγαλμένη από το Final Four του 1994 και τον Γιάννη Ιωαννίδη.

Μία μέρα μετά την επιστροφή του στον πάγκο του Άρη, ο Βαγγέλης Αγγέλου έκανε τις πρώτες του δηλώσεις. Ο νέος προπονητής των "κίτρινων" επικαλέστηκε μια ατάκα του Γιάννη Ιωαννίδη από το Final Four του 1994. Το περίφημο "τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι" επιστράτευσε, ενώ επεσήμανε την ανάγκη για πίστη και σκληρή δουλειά.

"Επειδή τα χρονικά περιθώρια είναι στενά, θα εφαρμόσουμε στην αρχή το "τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι". Αυτό έχει σχέση με την έκφραση αλλά όχι με την πίστη, την εργατικότητα και τη συνέπεια που απαιτείται τη συγκεκριμένη στιγμή. Αρχή στο μπάσκετ και στα ομαδικά σπορ είναι να σέβεσαι τον αντίπαλο σου, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τον Προμηθέα που σε πολλούς τομείς έκφρασης αυτής της ομάδας αξίζει σεβασμός. Παράλληλα υπάρχουν και οι αγωνιστικές παράμετροι που είναι αξιοπρόσεκτες. Θα προσπαθήσουμε στα περιθώρια εκείνα του χρόνου που έχουμε, να προσεγγίσουμε τις παραμέτρους αυτές με αλληλεγγύη και ομαδικότητα", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Αγγέλου την παραμονή του αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας (24/3).

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24