ΜΠΑΣΚΕΤ

Τουλάχιστον 10 ημέρες εκτός ο Γιαννόπουλος

Τουλάχιστον 10 ημέρες εκτός ο Γιαννόπουλος
EUROKINISSI

Νοκ άουτ τουλάχιστον για τις επόμενες 10 ημέρες θα μείνει ο Χάρης Γιαννόπουλος, που θα χάσει το ματς με τον Αρη και θα... τρέξει να προλάβει την Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Η εξέταση του Χάρη Γιαννόπουλου από το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ επιβεβαίωσε την αρχική διάγνωση. Ο διεθνής φόργουορντ υπέστη διάστρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής 1ου - 2ου βαθμού κατά την διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης (30/11) της Ελλάδας με την Γερμανία στην Πάτρα, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός γηπέδων για τουλάχιστον 10 ημέρες.

Με άλλα λόγια, ο Γιαννόπουλος δεν θα τεθεί στη διάθεση του Λούκα Μπάνκι για τον αγώνα με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Basket League (8/12), ενώ προς το παρόν θα πρέπει να θεωρείται αμφίβολος για την επόμενη αναμέτρηση του Basketball Champions League με την Χάποελ Ιερουσαλήμ στις 11/12.

Σημειωτέον, ότι εκτός προπονήσεων είναι αυτές τις ημέρες και οι Χάουαρντ Σαντ Ρος (λοίμωξη ανώτερου και κατώτερου αναπνευστικού), Γιώργος Τσαλμπούρης (ίωση) και Τάιλερ Ρόμπερσον (γαστρεντερίτιδα), πέρα από τους ήδη τραυματίες Βασίλη Ξανθόπουλο, Βασίλη Καββαδά και τους διεθνείς Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Γιόνας Ματσιούλις και Εξέβιερ Ράταν-Μέις. Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που ματαιώθηκε το προγραμματισμένο για σήμερα (1/12) φιλικό με τον Χολαργό.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ