ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ΑΕΚ θυμίζει... νοσοκομείο, άλλοι 3 παίκτες εκτός δράσης!

ÁÅÊ - LIETKABELIS / BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI)
ÁÅÊ - LIETKABELIS / BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η κακοδαιμονία συνεχίζεται στην ΑΕΚ, αφού δεν της έφταναν οι τραυματισμοί των Ξανθόπουλου, Καββαδά και Γιαννόπουλου, "έχασε" άλλους τρεις παίκτες λόγω ίωσης και γαστρεντερίτιδας! Αναβλήθηκε το φιλικό με τον Χολαργο.

Αυτό που συμβαίνει στην φετινή ΑΕΚ δεν έχει προηγούμενο. Η κακοδαιμονία των "κιτρινόμαυρων" έχει πλέον... ξεφύγει επικίνδυνα, αφού μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες τέθηκαν εκτός μάχης άλλοι τέσσερις παίκτες μετά τους τραυματίες Βασίλη Ξανθόπουλο και Βασίλη Καββαδά!

Μετά λοιπόν τον χθεσινό τραυματισμό του Χάρη Γιαννόπουλου στον αγώνα της Εθνικής Ανδρών με την Γερμανία, οι "κιτρινόμαυροι" είδαν τους Χάουαρντ Σαντ-Ρος και Γιώργο Τσαλμπούρη να προσβάλλονται από ίωση και τον Τάιλερ Ρόμπερσον να παρουσιάζει συμπτώματα γαστρεντερίτιδας!

Όλα αυτά τα προβλήματα οδήγησαν την "Ένωση" στην απόφαση να αναβάλει - με προοπτική να... ματαιώσει - το φιλικό που ήταν προγραμματισμένο να δώσει σήμερα (1/12) με αντίπαλο τον Χολαργό , αφού πλέον δεν υπήρχαν αρκετοί παίκτες στην διάθεση του Λούκα Μπάνκι λόγω και των απουσιών των διεθνών Γιαννούλη Λαρεντζάκη (Ελλαδα), Γιόνας Ματσιούλις (Λιθουανία) και Εξέβιερ Ράταν-Μέις (Καναδάς)!

Αυτό που μένει πλέον να φανεί είναι πόσοι παίκτες θα είναι υγιείς όταν αρχίσουν εκ νέου οι υποχρεώσεις της ομάδας όταν ολοκληρωθούν οι αγώνες των προκριματικών της FIBA.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ