ΑΕΚ

Το μήνυμα του Σαντ-Ρος στους φίλους της ΑΕΚ: "Να θυμάστε όσα πετύχαμε"

Το μήνυμα του Σαντ-Ρος στους φίλους της ΑΕΚ: "Να θυμάστε όσα πετύχαμε"

Ευχαρίστησε τον κόσμο της ΑΕΚ, μάζεψε τα πράγματά του από το ΟΑΚΑ και αποχαιρέτησε την Ελλάδα ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος, για να συνεχίσει την καριέρα του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (VIDEO).

Από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, όμως ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος είναι πλέον μέλος της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη και θα ενσωματωθεί άμεσα στο ρόστερ της. Ο Κουβανός περιφερειακός πέρασε από το ΟΑΚΑ, μάζεψε τα πράγματά του από τα αποδυτήρια της ΑΕΚ - η οποία γνωστοποίησε την παραχώρησή του στην πρωταθλήτρια Ευρώπης -, αποχαιρέτησε τους μέχρι πρότινος συμπαίκτες του και έστειλε μήνυμα προς τους οπαδούς που τον υποστήριξαν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

" Γεια σας φίλοι της ΑΕΚ. Περάσαμε έναν σπουδαίο ενάμιση χρόνο μαζί. Μου δώσατε πολλά και ελπίζω να εκτιμήσατε όσα προσπάθησα νας σας δώσω. Θέλω να με θυμάστε για την ενέργειά μου, επειδή έδινα πάντα το 100% σε κάθε παιχνίδι και σε κάθε προπόνηση. Δυστυχώς φεύγω, αλλά ελπίζω πως θα θυμάστε όσα πετύχαμε σε αυτό το διάστημα. Κάνω ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα μου. Οι περισσότεροι με στηρίζετε και με ευχαριστείτε και το εκτιμώ πραγματικά αυτό. Όπου κι αν πάω θα λέω για τα κιτρινόμαυρα. Μόνο ΑΕΚ" ήταν το μήνυμα του Κουβανού.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ