ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ ο Ουίλιαμς

Στην ΑΕΚ ο Ουίλιαμς

Με τη φανέλα της ΑΕΚ θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Τζαουάντ Ουίλιαμς, με τον 33χρονο φόργουορντ να έρχεται σε συμφωνία με την "Ένωση" για συμβόλαιο ενός έτους (VIDEO).

Ακόμη μία μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε η ΑΕΚ, η οποία ήρθε σε συμφωνία με τον Τζαουάντ Ουίλιαμς. Η "Ένωση" είχε ξεχωρίσει εδώ και αρκετές ημέρες την περίπτωση του 33χρονου φόργουορντ, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Γιούρι Ζντοβτς στην Γκαζιάντεπ για ενάμιση περίπου χρόνο.

Η συνύπαρξή τους αποδείχθηκε καταλυτική προκειμένου ο προπονητής της ΑΕΚ να εισηγηθεί την απόκτησή του, με τον έμπειρο παίκτη να υπογράφει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Η μακρά εμπειρία που έχει από την Ευρώπη, έχοντας αγωνιστεί σε Ισπανία (Φουενλαμπράδα), Ισραήλ (Χαποέλ Γκαλίλ, Χαποέλ Ιερουσαλήμ), Γαλλία (Παρί Λεβαλουά) και Τουρκία (Καρσίγιακα, Γκαζιάντεπ) αλλά και η εξαιρετική του παρουσία στη γειτονική χώρα την τελευταία διετία έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην τελική απόφαση του Γιούρι Ζνβοτς.

Σε ό,τι αφορά τους αριθμούς του με τα χρώματα της Γκαζιάντεπ, είχε 12.5 πόντος (με 46.9% στα δίποντα, 36.3% στα τρίποντα, 85.7% στις βολές), 5.1 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ κατά μέσο όρο. Αποτέλεσε δηλαδή έναν εκ των κορυφαίων παικτών της ομάδας του για φέτος.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ