ΑΕΚ

Μία ανάσα από Σαντ-Ρος η ΑΕΚ

Μία ανάσα από Σαντ-Ρος η ΑΕΚ
EUROKINISSI

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μίας σπουδαίας μεταγραφής βρίσκεται η ΑΕΚ, η οποία έχει καταθέσει μία ελκυστική πρόταση στον Χάουαρντ Σαντ-Ρος και αναμένει σύντομα θετική απάντηση.

Ετοιμη να σκάσει μία από τις μεταγραφικές "βόμβες" τις χρονιάς είναι η ΑΕΚ! Οι "κιτρινόμαυροι" βρίσκονται μία ανάσα από την απόκτηση του Χάουαρντ Σαντ-Ρος (27 χρόνων, 1.98 μέτρα) για να καλύψουν την θέση του σμολ φόργουορντ!

Οι δύο πλευρές βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων, με τον Κουβανό φόργουορντ να παρουσιάζεται κάτι παραπάνω από θετικός στο ενδεχόμενο συνεργασίας και να μην αποκλείεται να απαντήσει θετικά μέσα στις επόμενες ώρες.

O Σαντ-Ρος ήταν ο παίκτης που ξεχώρισε αμέσως ο Λούκα Μπάνκι, θεωρώντας ότι συγκεντρώνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να καλύψει την θέση του σμολ φόργουορντ (καλός αμυντικός, κάνει πολλές δουλειές στο γήπεδο). Ένα από τα στοιχεία που έχουν παίξει ρόλο στην απόφασή πάντως να προχωρήσει η περίπτωσή του είναι το γεγονός ότι ο Σαντ-Ρος έχει εμπειρία από την Ευρώπη, στην οποία αγωνίζεται σταθερά από το 2012, κάτι απαραίτητο μετά την απόκτηση των Τάιλερ Ρόμπερσον και Ξαβιέ Ράταν-Μέις, οι οποίοι θα αγωνιστούν για πρώτη φορά μακριά από τις ΗΠΑ.

Μόλις ολοκληρωθεί η απόκτησή του Σαντ-Ρος, η ΑΕΚ θα εστιάσει ακολούθως στην κάλυψη της θέσης του πάουερ φόργουορντ, με τον Ντιλρόι Τζέιμς να παραμένει το φαβορί για να παραμείνει και να εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεραγίας.

Ο Σαντ-Ρος την σεζόν 2017/18 ήταν από τους παίκτες-κλειδιά της Νταρουσάφακα στον δρόμο για την κατάκτηση του EuroCup, έχοντας 8.6 πόντους, 4.2 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 2 κλεψίματα μέσο όρο σε 29 λεπτά συμμετοχής.


TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ