ΑΕΚ

Δοκιμασίες για ΑΕΚ και Προμηθέα

CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΟΡΤΕΖ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΟΡΤΕΖ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Αντβέρπ (19:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 3η αγωνιστική του BCL, χωρίς να έχει περιθώριο για γκέλα, ενώ λίγο αργότερα ο Προμηθέας θα δοκιμαστεί κόντρα στην Ανδόρα (21:00) για την 5η αγωνιστική του EuroCup.

Η ΑΕΚ και ο Προμηθέας επιστρέφουν στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις για το Basketball Champions League και το EuroCup αντίστοιχα, έχοντας σημαντικές προκλήσεις μπροστά τους.

Την αρχή θα κάνει η ΑΕΚ, η οποία υποδέχεται την Αντβέρπ (19:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 3η αγωνιστική του BCL, ξέροντας ότι πρέπει σιγά-σιγά να σηκώσει κεφάλι μετά το άσχημο ξεκίνημά της, αφού έχει ρεκόρ 1-4 στην ΕΚΟ Basket League και 1-1 στο BCL. Η βελγική ομάδα - που πέρυσι έφτασε μέχρι το Final Four της διοργάνωσης, έχει ρεκόρ 1-1.

Λίγο αργότερα, ο Προμηθέας θα δοκιμαστεί στην Ανδόρα (21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr), κόντρα σε ένα σύνολο με γεμάτη περιφέρεια και ισχυρή έδρα, ψάχνοντας την 4η νίκη του σε πέντε αγώνες. Η αντίπαλος του Προμηθέα έχει ρεκόρ 2-2 έπειτα από 4 αγώνες.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ