ΑΕΚ

ΑΕΚ: Βόμβα με Λάνγκφορντ!

BASKET LEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Πυροδοτεί "βόμβα" η μπασκετική ΑΕΚ, η οποία κλείνει τον Κιθ Λάνγκφορντ, πραγματοποιώντας έτσι μια από τις πιο ηχηρές μεταγραφές των τελευταίων ετών

Μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές της σύγχρονης ιστορίας της πραγματοποιεί η μπασκετική ΑΕΚ. Μετά τις αποχωρήσεις των Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Ντούσαν Σάκοτα που προκάλεσαν ένα μούδιασμα και μια ανησυχία στις τάξεις των οπαδών της, η Ένωση κάνει ρελάνς και πυροδοτεί τη "βόμβα" Κιθ Λάνγκφορντ, ενός εκ των κορυφαίων σκόρερ στα ευρωπαϊκά παρκέ.

Ο 36χρονος Αμερικανός έχει βγει δυο φορές πρώτος σκόρερ στη EuroLeague, ενώ πέρυσι αναδείχθηκε νταμπλούχος με τον Παναθηναϊκό, στον οποίο όμως δεν συνέχισε, θέλοντας να πάει σε μια ομάδα με πιο αναβαθμισμένο ρόλο. Αυτή θα είναι η ΑΕΚ, με τον Μάκη Αγγελόπουλο να ντύνει στα κιτρινόμαυρα τον Λάνγκφορντ και να ισχυροποιεί την περιφέρεια της ομάδας του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Με την πράσινη φανέλα και υπό τις οδηγίες των Τσάβι Πασκουάλ και Ρικ Πιτίνο, ο Λάνγκφορντ είχε μέσο όρο 10,7 πόντους, με 44,3% στα δίποντα, 39,1% στα τρίποντα και 81,1% στις βολές στην Euroleague. Ειδικά για το Basketball Champions League είναι παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά στην ΑΕΚ και να τη βοηθήσει να ανέβει επίπεδο.

Ο Λάνγκφορντ φαίνεται πως ήθελε να μείνει στην Αθήνα, του άρεσε ο τρόπος ζωής στη χώρα μας και δεν αλλάζει ούτε αγωνιστικό περιβάλλον, αφού η Ένωση αγωνίζεται στο κλειστό του ΟΑΚΑ όπως και ο Παναθηναϊκός. Αν μη τι άλλο, πρόκειται για μια δυνατή κίνηση του Μάκη Αγγελόπουλου, προσθέτοντας έναν... σεσημασμένο σκόρερ στο ρόστερ του Δικεφάλου.

Θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ είναι έτοιμη να εντάξει στο δυναμικό της και τον Λίνο Χρυσικόπουλο, που ουσιαστικά παίρνει τη θέση στο ρόστερ του Σάκοτα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ