ΑΕΚ

Επίσημο: Τέλος ο Λαρεντζάκης από την ΑΕΚ

Επίσημο: Τέλος ο Λαρεντζάκης από την ΑΕΚ
EUROKINISSI

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την λύση του συμβολαίου με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες των τελευταίων ωρών.

Παρελθόν και επίσημα αποτελεί από την ΑΕΚ ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Η "Ένωση" ανακοίνωσε την λύση του συμβολαίου του διεθνή γκαρντ, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες των τελευταίων ωρών.

Ο Λαρεντζάκης, ο οποίος φρόντισε και αυτός να αποχαιρετήσει την ΑΕΚ με ένα post στο Instagram, φόρεσε την φανέλα της ΑΕΚ από το 2016 έως και το 2019. Στο διάστημα της παρουσίας του εξελίχθηκε ως παίκτης και έφτασε μέχρι την Εθνική Ανδρών, ενώ συνέβαλλε τα μέγιστα στην κατάκτηση τριών τίτλων: Του Κυπέλλου Ανδρών και του Basketball Champions League την σεζόν 2017/18 και του Διηπειρωτικού Κυπέλλου την σεζόν 2018/19.

Την σεζόν 2018/19 ο Λαρεντζάκης είχε 11.1 πόντους, 3.1 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1.4 κλεψίματα μέσο όρο σε 23 λεπτά συμμετοχής στην Basket League και 9.8 πόντους, 3.9 ριμπάουντ, 2.6 ασίστ και 1.7 κλεψίματα μέσο όρο σε 23 λεπτά συμμετοχής στο Basketball Champions League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

"Μετά από τρία (3) χρόνια κοινής πορείας, με απότοκο αυτής της συνεργασίας τρία τρόπαια εντός και εκτός συνόρων, οι δρόμοι μας χωρίζουν...

Η ΑΕΚ BC ανακοινώνει, ότι πριν από λίγο λύθηκε «κοινή συναινέσει» το συμβόλαιο του Γιαννούλη Λαρεντζάκη, ο οποίος πάντως συνέβαλε αποφασιστικά στην αναρρίχηση της «Βασίλισσας» προς την κορυφή.

Το Κύπελλο Ελλάδος, το ευρωπαϊκό τρόπαιο, το παγκόσμιο «δισκοπότηρο», αλλά κυρίως η πανελλήνια και κατόπιν διεθνής καταξίωση μιας Ομάδας, που βρέθηκε κάποτε στα «Τάρταρα» της απαξίωσης, αλλά αναγεννήθηκε από τις στάχτες της, φέρουν και την υπογραφή του Γιαννούλη Λαρεντζάκη. Το όνομά του ανεξάρτητα από την εξέλιξη αυτή καταγράφηκε στο «Πάνθεον» των σπουδαίων της «Ένωσης» κι αυτό είναι πανθομολογούμενο.

Η ΑΕΚ BC εύχεται στον Γιαννούλη κάθε επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ