ΑΕΚ: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων με αναστολή για το κάψιμο σημαίας του Ισραήλ

Στα μαλακά έπεσε η ΑΕΚ για το γεγονός ότι στον αγώνα με την Χάποελ κάποιοι οπαδοί έκαψαν σημαία του Ισραήλ, αφού τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, αλλά με αναστολή.

Η ΑΕΚ γλίτωσε τα χειρότερα. Το κάψιμο της σημαίας του Ισραήλ στον αγώνα με την Χάποελ από οπαδούς είχε ως αποτέλεσμα η "Ένωση" να βρεθεί στο επίκεντρο, με την διοργανώτρια αρχή να διεξάγει έρευνα για το θέμα. Τελικά ωστόσο η ΑΕΚ έπεσε στα μαλακά.

Όπως ενημέρωσε η ΑΕΚ μέσω ανακοίνωσης, η τιμωρία που της επιβλήθηκε για το περιστατικό ήταν μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών με αναστολή ενός χρόνου. Στο επόμενο παράπτωμα ωστόσο η ποινή θα έχει άμεση ισχύ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

"Η ΑΕΚ ΒC ενημερώνει, ότι το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο του BCL αποφάσισε την τιμωρία της Ομάδας μας με μία (1) αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών», αλλά με αναστολή, για ένα (1) έτος.

Η ποινή αφορά στη χρήση λέιζερ, στην ανάρτηση σημαιών εκτός των χωρών των διαγωνιζομένων ομάδων και στην πυρπόληση της σημαίας του Ισραήλ στη διάρκεια της αναμέτρησης με Χάποελ Ιερουσαλήμ. Η ποινή θα εκτελεστεί άμεσα, στην επόμενη αναμέτρηση, όπου θα επαναληφθούν πάσης φύσεως περιστατικά.

Αυτονόητο είναι, ότι εν όψει των καθοριστικών αναμετρήσεων της Ομάδας μας στο BCL, πρέπει οι οπαδοί μας να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί."

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS