FIBA WORLD CUP

Χωρίς Κάσπι και Τάιους το Ισραήλ στα προκριματικά της FIBA

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΕΛΛΑΔΑ - ΙΣΡΑΗΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΕΛΛΑΔΑ - ΙΣΡΑΗΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το Ισραήλ ανακοίνωσε την προεπιλογή του ενόψει της έναρξης της 2ης φάσης των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019 της FIBA, με το όνομα του Όμρι Κάσπι να απουσιάζει.

Χωρίς το μεγάλο του αστέρι, Όμρι Κάσπι, θα παραταχθεί το Ισραήλ στους πρώτους αγώνες της 2ης φάσης των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019 της FIBA. Ο ταλαντούχος φόργουορντ δεν συμπεριλήφθηκε στην προεπιλογή του Όντεν Κάτας, επειδή εκείνη την περίοδο θα βρίσκεται στο training camp των Memphis Grizzlies.

Ο Κάσπι πάντως δεν είναι η μοναδική σημαντική απουσία των Ισραηλινών, αφού εκτός προεπιλογής έμειναν ακόμα ο Άλεξ Τάιους (πειθαρχικό παράπτωμα) και Ρίτσαρντ Χάουελ (είχε βρεθεί θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ κατά την διάρκεια των playoffs του Ισραήλ).

Η προεπιλογή του Ισραήλ: Γκαλ Μέκελ, Γκάι Πνίνι, Τζον ΝτιΜπαρτολομέο, Τζέικ Κοέν, Ιτάι Σέγκεβ, Γιόβελ Ζούσμαν, Καράμ Μασούρ, Νίμροντ Λέβι, Μπαρ Τίμορ, Ταμίρ Μπλατ, Ράφι Μένκο, Τομέρ Γκινάτ, Ίνταν Ζάλμανσον, Μπεν Αλτίτ, Γκόλαν Γκατ, Ίγκορ Κουλέτσοβ.

Το Ισραήλ βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με την Ελλάδα και θα αντιμετωπίσει διαδοχικά την Γεωργία (13/9) και την Γερμανία (16/9) στους πρώτους αγώνες του στην 2η φάση των προκριματικών.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ