FIBA WORLD CUP

Βούτσεβιτς: "Ήταν το φαβορί και το επιβεβαίωσε η Ελλάδα"

Βούτσεβιτς: "Ήταν το φαβορί και το επιβεβαίωσε η Ελλάδα"
FIBA

Ο Νίκολα Βούτσεβιτς παραδέχθηκε ότι η Ελλάδα ήταν εμφανώς ανώτερη από το Μαυροβούνιο, στάθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τόνισε ότι αυτός και η ομάδα του κοιτούν ήδη την συνέχεια.

Η Εθνική επιβλήθηκε με 85-60 του Μαυροβουνίου στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ούσα καταιγιστική ανά διαστήματα. Αυτό ακριβώς παραδέχθηκε και ο Νίκολα Βούτσεβιτς στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ, υποστηρίζοντας ότι η Ελλάδα επιβεβαίωσε τον όρο του φαβορί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον αγώνα τόνισε: "Είναι σκληρή ήττα με 25 πόντους, αλλά η Ελλάδα είναι δυνατή ομάδα. Ήταν το φαβορί και το επιβεβαίωσε. Ξεκινήσαμε άσχημα, σημειώνοντας μόλις 16 πόντους στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως παίξαμε καλύτερα. Συγχαρητήρια στην Ελλάδα, αλλά εμείς πλέον πρέπει να προχωρήσουμε.

Για την συνέχεια το τουρνουά ο Μαυροβούνιο σέντερ δήλωσε: " Εστιάζουμε στη Νέα Ζηλανδία. Ξέραμε από την αρχή ότι αυτό θα ήταν το πιο σημαντικό παιχνίδι για εμάς αν θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση".

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σχολίασε: " Ο Γιάννης είναι σπουδαίος παίκτης, δύσκολο να τον μαρκάρεις. Έπαιξε καλά, αν και λόγω φάουλ δεν πήρε πολύ χρόνο συμμετοχής. Είναι δύσκολο να τον μαρκαρεις και είχαμε εστιάσει σε αυτόν. Πάντα είναι ωραίο να παίζεις αντίπαλός του, επειδή είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο".

Δείτε το VIDEO με τις δηλώσεις του έμπειρου σέντερ:

Photo Credits: FIBA

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ