Πόποβιτς σε Τζόρτζεβιτς: "Είμαστε losers"

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς αποκάλυψε την ατάκα που του είπε ο Γκρεγκ Π;oποβιτς αμέσως μετά το τέλος του ματς, σε μία ξεκάθαρη πρόθεση αυτοσαρκασμού για τον αγώνα... παρηγοριάς των θέσεων "5-8".

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς ειχε πει "ο Θεός μαζι τους" για τις ΗΠΑ πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο, τώρα ήταν σειρά του ομοσπονδιακού Αμερικανού τεχνικού να αστειευτεί και κάπως έτσι το Σερβία-ΗΠΑ ξεχώρισε πρώτα για τις ατάκες και έπειτα για το διακύβευμα.

Η ατάκα αυτοσαρκασμού του Γκρεγκ Ποποβιτς πάντως ήταν όλα τα λεφτά και κυρίως αντικατοπτρίζει την εικόνα που είχε για την... κατάληξη των δύο ομάδων, οι οποίες αρκέστηκαν σε αγώνα κατάταξης και όχι στον τελικό όπως πολλοί προέβλεπαν ή έστω στον ημιτελικό όπως θα προέκυπτε από τη διαστάυρωση σε περίπτωση που προκρίνονταν.

Ο "Σάλε", που απέφυγε να το πει στη συνέντευξη Τύπου, εν τέλει αποκάλυψε πως μετά το τέλος του αγώνα, στον εναγκαλισμό των δύο προπονητών, ο Πόποβιτς τού είπε: "Είμαστε ένα ζευγάρι από f***ing losers. Έπρεπε να παίξουμε για κάτι άλλο".

Σε εκείνο το σημείο, οι παρευρισκόμενοι δημοσιογράφοι γέλασαν, όπως είχε γίνει και νωρίτερα μεταξύ των δύο προπονητών, με τον Τζόρτζεβιτς να ξεκαθαρ;iζει πως "υπάρχει μία φιλική και έντιμη σχέση μεταξύ μας".

Photo Credits: FIBA

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS