FIBA WORLD CUP

Πέτροβιτς: "Ξέρω τον τρόπο για να νικήσουμε την Ελλάδα"

Πέτροβιτς: "Ξέρω τον τρόπο για να νικήσουμε την Ελλάδα"
FIBA FIBA

Ο Άτσο Πέτροβιτς υποστηρίζει ότι ξέρει τον τρόπο με τον οποίον η Βραζιλία θα νικήσει την Ελλάδα, όπως το είχε κάνει και η δική του Κροατία το 2016. Απλά, δεν τον αποκαλύπτει...

Ο Αντερσον Βαρεζάο δεν είναι ο μόνος Βραζιλιάνος που αισιοδοξεί ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Ελλάδα για την 2η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου . Ο Κροάτης ομοσπονδιακός προπονητής της "σελεσάο" μίλησε σε Μ.Μ.Ε. της Βραζιλίας για το αυριανό ματς (3/9, 15:00), τονίζοντας πως " είναι σπουδαία ομάδα, αλλά ξέρω έναν τρόπο να τους νικήσουμε. Θα δούμε πώς θα γίνει και στην πράξη".

Ο Πέτροβιτς δεν αποκάλυψε βέβαια το αγωνιστικό πλάνο του. " Μιας και υπάρχουν εδώ πολλοί Έλληνες δημοσιογράφοι, δεν μπορώ να πω πολλά. Ωστόσο, δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα να σκεφτόμαστε μόνο τον Αντετοκούνμπο. Η Ελλάδα είναι πολλά παραπάνω, έχει τον Μπουρούση, τον Καλάθη, τον Παπανικολάου, τον Πρίντεζη", τόνισε ο Πέτροβιτς, ο οποίος ήταν ο προπονητής της Κροατίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016, όταν είχε αποκλείσει την Ελλάδα στο προολυμπιακό τουρνουά που είχε γίνει τότε στο Τορίνο.

" Το 2016 είχαμε νικήσει την Ελλάδα με τους Αντετοκούνμπο, Παπανικολάου, Καλάθη και τους υπόλοιπους. Τρία χρόνια μετά, πάντως, όλοι έχουν βελτιωθεί πολύ και αυτή η ομάδα είναι πολύ πιο δυνατή από εκείνη", πρόσθεσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Βραζιλίας.

Photo credits: FIBA

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ