FIBA WORLD CUP

Παρών στην κλήρωση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου ο Κόμπι Μπράιαντ

Kobe Bryant arrives at the 90th Academy Awards Nominees Luncheon at The Beverly Hilton hotel on Monday, Feb. 5, 2018, in Beverly Hills, Calif. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)
Photo by Jordan Strauss/Invision/AP PHOTO BY JORDAN STRAUSS/INVISION/AP

Ο Κόμπι Μπράιαντ θα είναι ο σταρ της βραδιάς στην κλήρωση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα γίνει στις 16 Μαΐου στην πόλη Σενζέν της Κίνας.

Σε λιγότερο από τρεις μήνες (16 Μαΐου) θα γίνει στην πόλη Σενζέν της Κίνας η κλήρωση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ένας εκ των σταρ που θα λάβουν μέρος στην εκδήλωση, θα είναι ένας από τους καλύτερους σκόρερς όλων των εποχών: ο Κόμπι Μπράιαντ!

Ο "Black Mamba" είναι πρεσβευτής του Παγκοσμίου Κυπέλλου και θα είναι φυσικά ο σταρ της βραδιάς στην κινεζική πόλη, ενώ ο Τζέισον Ντερούλο θα αναλάβει το ρόλο της ψυχαγωγίας, τραγουδώντας μερικές από τις επιτυχίες του.

Η Ελλάδα δεν πρόκειται φυσικά να λείπει από το μεγάλο ραντεβού, καθώς έχει εξασφαλίσει την θέση της στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μαζί με άλλες 17 ομάδες. Αυτές είναι οι εξής:

Ευρώπη (6):Τσεχία, Γαλλία, Γερμανία, Λιθουανία, Ισπανία, Τουρκία.

Αφρική (3):Αγκόλα, Νιγηρία, Τυνησία.

Αμερική (4):Αργεντινή, Καναδάς, ΗΠΑ, Βενεζουέλα.

Ασία/Ωκεανία (4):Κίνα (ως διοργανώτρια), Αυστραλία, Ν. Κορέα, Νέα Ζηλανδία.

Στο μεταξύ, αυτή την εβδομάδα θα γίνει το τελευταίο "παράθυρο" της προκριματικής φάσης, μέσω της οποίας θα κριθεί ποιες θα είναι οι χώρες που θα καταλάβουν τις υπόλοιπες 14 ανοιχτές θέσεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Photo credits: Jordan Strauss/Invision/AP

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ