FIBA WORLD CUP

Παγκόσμιο Κύπελλο: Θα πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά η Ελλάδα;

Παγκόσμιο Κύπελλο: Θα πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά η Ελλάδα;

Η Εθνική μας ομάδα δίνει ένα do or die ματς με την Τσεχία την Δευτέρα το πρωί (9/9, 11:30), με μοναδικό στόχο τη νίκη και την διαφορά των +12 πόντων έτσι ώστε να προκριθεί στους "8" του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Θα τα καταφέρει; Ψηφίστε στο poll.

Μετά την ήττα της Εθνικής Ανδρώναπό τους Αμερικανούς, το παιχνίδι της Δευτέρας με τους Τσέχους είναι κάτι παραπάνω από τελικός για να προκριθεί στους "8" του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Κι αυτό διότι, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα χρειάζεται νίκη επί των Τσέχων με διαφορά 12 τουλάχιστον πόντων στο παιχνίδι της Δευτέρας (9/9, 11:30 ώρα Ελλάδας) και φυσικά οι ΗΠΑ να κερδίσουν τη Βραζιλία. Αυτό είναι το μοναδικό σενάριο που θα ευνοεί την ομάδα μας, έτσι ώστε να εξασφαλίσει μία θέση στις οκτώ κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης.

Ο αγώνας - τελικός ξεκινάει σε λιγότερο από 24 ώρες και το Sport24 ζητάει την γνώμη σας. Θα καταφέρει το σύνολο του Σκουρτόπουλου να πάρει την μεγάλη νίκη και να εξασφαλίσει την διαφορά των 12 πόντων που χρειάζεται για να πάρει την πρόκριση; Ψηφίστε στο poll.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ