FIBA WORLD CUP

Παγκόσμιο Κύπελλο: Σμαρτ και Γιανγκ προστέθηκαν στην προεπιλογή των ΗΠΑ

Παγκόσμιο Κύπελλο: Σμαρτ και Γιανγκ προστέθηκαν στην προεπιλογή των ΗΠΑ
AP Photo/Michael Dwyer AP PHOTO/MICHAEL DWYER

Με τον ένα μετά τον άλλο τους ΝΒΑερς να αρνούνται να αγωνιστούν στο Παγκόσμίο Κυπελλο της Κίνας, η USA Basketball κάλεσε στην προετοιμασία τους Μάρκους Σμαρτ και Θαντέους Γιανγκ.

Οι ΗΠΑ συνεχίζουν να μετρούν απουσίες ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας τους για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας (31/8-15/9), η οποία είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 5 Αυγούστου. Υποχρεωτικά λοιπόν, έκαναν μία... βουτιά στην επετηρίδα, ψάχνοντας για αντικαταστάτες.

Με τους Άντονι Ντέιβις, Τζέιμς Χάρντεν, Έρικ ΜακΚόλουμ, Έρικ Γκόρντον και Μπράντλεϊ Μπιλ, αλλά και τους "αναπληρωματικούς" Τομπάιας Χάρις και Ζάιον Γουίλιαμσον να αρνούνται την πρόσκληση της USA Basketball, ο Γκρεγκ Πόποβιτς αποφάσισε να καλέσει τους Μάρκους Σμαρτ (Σέλτικς) και Θαντέους Γιανγκ (Μπουλς) στην προετοιμασία.

Αμφότεροι βέβαια δεν είναι σταρ, αλλά είναι εξαιρετικοί ρολίστες, με τον μεν πρώτο να θεωρείται από τους καλύτερους αμυντικούς στο ΝΒΑ, τον δε δεύτερο έναν κόμπο φόργουορντ που μπορεί να κάνει αρκετές δουλειές στο παρκέ.

Με τα ισχύοντα δεδομένα - και ενώ αναμένεται λογικά να κληθεί και ο Τζέιλεν Μπράουν των Σέλτικς - η προεπιλογή των ΗΠΑ αυτή τη στιγμή είναι η εξής: Χάρισον Μπαρνς (Κινγκς), Αντρέ Ντράμοντ (Πίστονς), Ντέιμιαν Λίλαρντ (Μπλέιζερς), Κέβιν Λαβ (Καβαλίερς), Κάιλ Λάουρι (Ράπτορς), Κρις Μίντλετον (Μπακς), Μάιλς Τέρνερ (Πέισερς), Κέμπα Γουόκερ (Σέλτικς), Κάιλ Κούζμα (Λέικερς), Μπρουκ Λόπεζ (Μπακς), Πολ Μίλσαπ (Νάγκετς), Ντόνοβαν Μίτσελ (Τζαζ), Τζέισον Τέιτουμ (Σέλτικς), Πι Τζέι Τάκερ (Ρόκετς), Μάρκους Σμαρτ (Σέλτικς), Θαντέους Γιανγκ (Μπουλς).

AP Photo/Michael Dwyer

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ