FIBA WORLD CUP

Παγκόσμιο Κύπελλο: Σκέφτονται να αρνηθούν την πρόσκληση και οι Λίλαρντ-Λαβ στις ΗΠΑ!

Παγκόσμιο Κύπελλο: Σκέφτονται να αρνηθούν την πρόσκληση και οι Λίλαρντ-Λαβ στις ΗΠΑ!
AP Photo/David Zalubowski AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Την ίδια στιγμή που η μία αποχώρηση διαδέχεται την άλλη στις ΗΠΑ ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας, οι Λίλαρντ και Λαβ φέρονται να σκέφτονται να αρνηθούν και αυτοί την πρόσκληση της USA Basketball!

Οι Ντέμιαν Λίλαρντ και Κέβιν Λαβ ήταν είναι πιθανότατα οι τελευταίοι σταρ που έχουν απομείνει από την αρχική προεπιλογή των ΗΠΑ για την προετοιμασία της ομάδας ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας (31/8-15/9), που δεν έχουν ακόμα αρνηθεί την πρόσκληση. Σύμφωνα πάντως με τα αμερικανικά ΜΜΕ, δεν αποκλείεται σύντομα να προσθέσουν και αυτοί τα ονόματά τους στην λίστα των απόντων!

Με τους Άντονι Ντέιβις, Τζέιμς Χάρντεν, Έρικ ΜακΚόλουμ, Έρικ Γκόρντον, Μπράντλεϊ Μπιλ, αλλά και τους Τομπάιας Χάρις και Ζάιον Γουίλιαμσοννα έχουν όλοι αρνηθεί την πρόσκληση της USA Basketball, οι δύο All Star παίκτες παρουσιάζονται διστακτικοί να ενισχύσουν τις ΗΠΑ, αφού θεωρούν ότι ίσως να μην υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργηθεί ένα αρκετά καλό ρόστερ. Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, σύντομα αναμένεται να δώσουν την απάντησή τους.

Με τα ισχύοντα δεδομένα - με τους δυο τους εντός προεπιλογής - οι παίκτες που αναμένεται να δώσουν το παρών στην 1η ημέρα της προετοιμασίας των ΗΠΑ στις 5 Αυγούστου είναι οι εξής: Χάρισον Μπαρνς (Κινγκς), Αντρέ Ντράμοντ (Πίστονς), Ντέιμιαν Λίλαρντ (Μπλέιζερς), Κέβιν Λαβ (Καβαλίερς), Κάιλ Λάουρι (Ράπτορς), Κρις Μίντλετον (Μπακς), Μάιλς Τέρνερ (Πέισερς), Κέμπα Γουόκερ (Σέλτικς), Κάιλ Κούζμα (Λέικερς), Μπρουκ Λόπεζ (Μπακς), Πολ Μίλσαπ (Νάγκετς), Ντόνοβαν Μίτσελ (Τζαζ), Τζέισον Τέιτουμ (Σέλτικς), Πι Τζέι Τάκερ (Ρόκετς), Μάρκους Σμαρτ (Σέλτικς), Θαντέους Γιανγκ (Μπουλς).

AP Photo/David Zalubowski

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ