FIBA WORLD CUP

Παγκόσμιο Κύπελλο: Ρέντικ το τελευταίο "όχι" στις ΗΠΑ

Παγκόσμιο Κύπελλο: Ρέντικ το τελευταίο "όχι" στις ΗΠΑ
AP PHOTO/MATT SLOCUM

H USA Basketball προσέγγισε τον Τζέι Τζέι Ρέντικ για να αγωνιστεί με την φανέλα των ΗΠΑ στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ωστόσο ο έμπειρος γκαρντ αρνήθηκε για οικογενειακούς λόγους.

Ο Τζέι Τζέι Ρέντικ θεωρήθηκε ένα καλό back up πλάνο για την περιφέρεια των ΗΠΑ λόγω του καλού περιφερειακού του σουτ ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας (31/8-15/9). Η USA Basketball του έκανε πρόταση λοιπόν, αλλά... έφαγε πόρτα.

Ο 35χρονος γκαρντ ήθελε πάρα πολύ να ενισχύσει τις ΗΠΑ, ωστόσο είχε σοβαρό λόγο που αρνήθηκε: Το γεγονός ότι άλλαξε ομάδα και από τους Σίξερς μετακινήθηκε στους Πέλικανς, άρα πρέπει να μετακομίσει μαζί με την οικογένειά του στη Νέα Ορλεάνη.

Με την προετοιμασία των ΗΠΑ να ξεκινάει στις 5 Αυγούστου και το Παγκόσμιο Κύπελλο να ολοκληρώνεται στις 15 Σεπτεμβρίου, αυτές οι σχεδόν 6 εβδομάδες φάνηκαν πολύς χρόνος για τον Ρέντικ για να μείνει μακριά από την οικογένειά του.

Υπενθυμίζεται ότι την πρόσκληση της USA Basketball αρνήθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες οι Άντονι Ντέιβις, Τζέιμς Χάρντεν, Έρικ ΜακΚόλουμ, Έρικ Γκόρντον, Μπράντλεϊ Μπιλ, Ντέμιαν Λίλαρντ, Κέβιν Λάβ, Τομπάιας Χάρις και Ζάιον Γουίλιαμσον, με αποτέλεσμα να κληθούν πολλοί νέοι παίκτες για να συμπληρωθεί η προεπιλογή των ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, στην προεπιλογή των ΗΠΑ θα βρίσκονται οι εξής παίκτες: Χάρισον Μπαρνς, Αντρε Ντράμοντ, Κάιλ Κούζμα, Μπρουκ Λόπεζ, Κάιλ Λάουρι, Κρις Μίντλετον, Ντόνοβαν Μίτσελ, Τζέισον Τέιταμ, Πι Τζέι Τάκερ, Μάιλς Τέρνερ, Κέμπα Γουόκερ, Τζούλιους Ραντλ, Μάρκους Σμαρτ, Θάντιους Γιανγκ, Τζέιλεν Μπράουν, Μέισον Πλάμλι.

AP Photo/Matt Slocum

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ