FIBA WORLD CUP

Παγκόσμιο Κύπελλο: Πρόβλημα με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ στην Εθνική Ανδρών

Παγκόσμιο Κύπελλο: Πρόβλημα με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ στην Εθνική Ανδρών
EUROKINISSI

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ζήτησε έξτρα μέρες άδεια από τον Θανάση Σκουρτόπουλο, επειδή δεν έχει βρει ακόμη ομάδα στο ΝΒΑ. Θέλει να μείνει περισσότερο στις ΗΠΑ έως ότου λυθεί το το θέμα αναφορικά με το μέλλον του.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι ένας από τους παίκτες που συμπεριέλαβε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος στη λίστα για την προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών το φετινό καλοκαίρι. Ο 23χρονος γκαρντ αναμενόταν να δώσει το "παρών" αυτές τις ημέρες στην Αθήνα, για να πιάσει δουλειά με τους συμπαίκτες του , δεν έχει οριστικοποιήσει όμως ακόμη την ημερομηνία επιστροφής στην Ελλάδα, επικαλούμενος λόγους που έχουν να κάνουν με το επόμενο συμβόλαιό του στο ΝΒΑ .

Συγκεκριμένα, ο ομογενής παίκτης μίλησε με τον Θανάση Σκουρτόπουλο τηλεφωνικά, ζητώντας από τον ομοσπονδιακό τεχνικό μερικές μέρες άδειας ακόμη -με την ελπίδα να υπογράψει σύντομα σε κάποια ομάδα του ΝΒΑ. Όπως εξήγησε στην επικοινωνία τους, είναι ιδιαίτερα αγχωμένος επειδή δεν έχει βρει ακόμη ομάδα στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη, γεγονός που δεν του επιτρέπει να έχει απόλυτα το μυαλό του στις υποχρεώσεις της Εθνικής Ανδρών για το Παγκόσμιο Κύπελλο .

Πάντως ο Ομοσπονδιακός προπονητής δεν ανέφερε κάτι στις δηλώσεις που έκανε εν όψει της εκκίνησης της προετοιμασίας, προφανώς ελπίζοντας ότι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ θα έρθει άμεσα στην Ελλάδα και δεν θα πάρει διάσταση στο θέμα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ