FIBA WORLD CUP

Παγκόσμιο Κύπελλο: Προπονήθηκαν οι Τέιτουμ, Σμαρτ

Παγκόσμιο Κύπελλο: Προπονήθηκαν οι Τέιτουμ, Σμαρτ
FIBA FIBA

Ο Τζέισον Τέιτουμ και ο Μάρκους Σμαρτ πήραν μέρος στην πρωινή προπόνηση των ΗΠΑ και όλα δείχνουν ότι θα παίξουν στον προημιτελικό με την Γαλλία.

Οι Αμερικανοί θα αντιμετωπίσουν σήμερα (11/9, 14:00) την Γαλλία στον τρίτο προημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου και καταπώς φαίνεται θα είναι πλήρεις. Σύμφωνα με το ESPN τόσο ο Τζέισον Τέιτουμ, όσο και ο Μάρκους Σμαρτ πήραν μέρος στην πρωινή προπόνηση της ομάδας, αν και η συμμετοχή του πρώτου εξακολουθεί να θεωρείται απόφαση της τελευταίας στιγμής.

Ο μεν Τέιτουμ έχασε τους αγώνες με Ιαπωνία, Ελλάδα και Βραζιλία λόγω του διαστρέμματος που υπέστη στο φινάλε της δραματικής νίκης επί της Τουρκίας. Ο δε Σμαρτ χτύπησε το γόνατο του με έναν παίκτη της Βραζιλίας προχθές και δεν αγωνίστηκε καθόλου στην τέταρτη περίοδο, περισσότερο όμως για προληπτικούς λόγους.

Ο Τζέισον Τέιτουμ έχει παίξει μόνο σε δύο αγώνες στην Κίνα (με Τσεχία και Τουρκία), έχοντας 10,5 πόντους, 7,5 ριμπάουντ, 2,5 ασίστ, 1,0 κλέψιμο και 1,5 κόψιμο σε 24,3 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο. Ο Μάρκους Σμαρτ έχει 5,3 πόντους, 1,8 ριμπάουντ και 1,0 ασίστ σε 16,6 λεπτά, έχοντας αγωνιστεί σε τέσσερα παιχνίδια.

Photo credits: FIBA

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ