FIBA WORLD CUP

Παγκόσμιο Κύπελλο: Πελματιαία απονευρωσίτιδα ο Τεόντοσιτς, ελπίζουν οι Σέρβοι

Παγκόσμιο Κύπελλο: Πελματιαία απονευρωσίτιδα ο Τεόντοσιτς, ελπίζουν οι Σέρβοι
AP Photo/Charlie Neibergall AP PHOTO/CHARLIE NEIBERGALL

Η σερβική Ομοσπονδία επιβεβαίωσε μέσω ανακοίνωσης ότι ο Μίλος Τεόντοσιτς έχει πελματιαία απονευρωσίτιδα, με τον γιατρό της ομάδας ωστόσο να αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς υποφέρει από πελματιαία απονευρωσίτιδα. Προς το παρόν ωστόσο διατηρεί ακόμα κάποιες ελπίδες συμμετοχής στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας. Αυτο είναι το συμπέρασμα που προκύπτει μετά την ανακοίνωση της διάγνωσης του τραυματισμού του από την σερβική Ομοσπονδία.

Ο γιατρός των Σέρβων, Ντράγκαν Ραντοβάνοβιτς, ανέφερε ότι " ο Τεόντοσιτς υπέστη νέο τραυματισμό στο πέλμα. Θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας και θα εξεταστεί τις επόμενες ημέρες. Θα δούμε πώς θα αντιδράσει το πόδι του και θα κινηθούμε ανάλογα, ξέροντας περισσότερες λεπτομερειες".

Ο Τεόντοσιτς τραυματίστηκε στον αγώνα της Σερβίας με την Λιθουανία, με σερβικά δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι αυτός ο τραυματισμός είναι πολύ πιθανό να στοιχίσει την παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Προς το παρόν ωστόσο ο Τεόντοσιτς ακόμα ελπίζει και μαζί του ελπίζει και η Σερβία.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ