FIBA WORLD CUP

Παγκόσμιο Κύπελλο: Ο Ιβάνοβιτς θα παίξει κόντρα στην Ελλάδα

Montenegro's Nikola Ivanovic, left challenges for the ball with Serbia's Vasilje Micic during their EuroBasket European Basketball Championship Group B match in Podmezakla Arena, in Jesenice, Slovenia, Monday, Sept. 9, 2013. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Montenegro's Nikola Ivanovic, left challenges for the ball with Serbia's Vasilje Micic during their EuroBasket European Basketball Championship Group B match in Podmezakla Arena, in Jesenice, Slovenia, Monday, Sept. 9, 2013. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Ο τραυματισμός του Νίκολα Ιβάνοβιτς αποδείχθηκε επιπόλαιος, με τον γκαρντ του Μαυροβουνίου να δηλώνει έτοιμος για την πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι στην Ελλάδα.

Λήξη συναγερμού στο Μαυροβούνιο για τον Νίκολα Ιβάνοβιτς! Ο βασικός πόιντ γκαρντ του Ζβέζνταν Μίτροβιτς απέφυγε τα χειρότερα για τον τραυματισμό στον αστράγαλο, αφού αποδείχθηκε πως το πρόβλημα δεν είναι αρκετό για να του στερήσει τη συμμετοχή στον αγώνα της πρεμιέρας του Παγκοσμίου Κυπέλλου με αντίπαλο την Ελλάδα (1/9).

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ τραυματίστηκε στη φιλική ήττα από τη Νιγηρία, πλην όμως δήλωσε πως θα είναι έτοιμος για τη μονομαχία με την ελληνική ομάδα. " Από την εμπειρία που έχω με τους τραυματισμούς, δεν είναι κάτι τρομερό. Θα χάσω δυο - τρεις μέρες προπονήσεων και θα είμαι έτοιμος" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκολα Ιβάνοβιτς, ο οποίος προφανώς θα προφυλαχθεί στο φιλικό με την Πολωνία προκειμένου να μην επιβαρυνθεί η κατάστασή του.

Από την στιγμή που κι αυτός θα είναι έτοιμος, το Μαυροβούνιο θα παραταχθεί πλήρες με σκοπό να κάνει την έκπληξη στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

AP Photo/Darko Vojinovic

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ