FIBA WORLD CUP

Παγκόσμιο Κύπελλο: Νίκη για Καναδά κόντρα στη Νιγηρία, χτύπησε ο Όλινικ

Παγκόσμιο Κύπελλο: Νίκη για Καναδά κόντρα στη Νιγηρία, χτύπησε ο Όλινικ
AP Photo/Christian Palma AP PHOTO/CHRISTIAN PALMA

Ο Καναδάς επιβλήθηκε με 96-87 της Νιγηρίας σε φιλικό ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας, αλλά είδε τον Κέλι Όλινικ να αποχωρεί τραυματίας από το παιχνίδι.

Πύρρειος νίκη και ανησυχία για τον Καναδά. Στο πρώτο του φιλικό ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας ο Καναδάς επιβλήθηκε με 96-87 της Νιγηρίας, ωστόσο αυτό ήταν το τελευταίο που ενδιέφερε άπαντες στην ομάδα, αφού κατά την διάρκεια του αγώνα τραυματίστηκε και αποχώρησε ο Κέλι Όλινικ.

Ο φόργουορντ/σέντερ των Χιτ - και ένας από τους λίγους ΝΒΑερς που έχουν μείνει στην ομάδα μετά τις αρνήσεις πολλών παικτών - γλίστρησε κατά την διάρκεια της τρίτης περιόδου σε ένα υγρό σημείο στο παρκέ και φάνηκε να τραυματίζεται στο δεξί πόδι, σκορπώντας την ανησυχία στους Καναδούς.

Όσον αφορά τον αγώνα, οι Καναδοί είχαν το πάνω χέρι σε μεγάλο διάστημα του αγώνα, με τη Νιγηρια ωστόσο να παλεύει να μείνει κοντά στο σκορ. Πρώτοι σκόρερ του Καναδά ήταν δύο άλλοτε παίκτες του Ολυμπιακού, οι Κεμπ Μπερτς και Κάιλ Γουίλτζερ, που είχαν από 14 πόντους, με τον Μπράντι Χέσλιπ να προσθέτει 12 πόντους.

AP Photo/Christian Palma

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ