FIBA WORLD CUP

Παγκόσμιο Κύπελλο: Δεύτερη φιλική νίκη της Σερβίας επί της Λιθουανίας

Παγκόσμιο Κύπελλο: Δεύτερη φιλική νίκη της Σερβίας επί της Λιθουανίας
EUROKINISSI

Με ηγέτη τον Μπογκνταν Μπογκντάνοβιτς η Σερβία επιβλήθηκε με 95-91 της Λιθουανίας, επικρατώντας για δεύτερη φορά μέσα σε μερικές ημέρες της "Λιέτουβα". Στα ρηχά ο Κουζμίνκας.

Η Σερβία έδειξε για δεύτερη φορά μέσα σε μερικές ημέρες ότι βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από την Λιθουανία.

Η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς επιβλήθηκε με 95-91 της Λιθουανίας, παίρνοντας την δεύτερη νίκη της σε διάστημα τριών ημερών, σε φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι από την αρχή, με τους Λιθουανούς να έχουν προβάδισμα 8 πόντων στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου (45-37). Οι Σέρβοι ωστόσο έφεραν το παιχνίδι στα μέτρα τους στο δεύτερο ημίχρονο και τελικά έφτασαν στη νίκη.

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς με 27 πόντους (και το καλάθι που διαμόρφωσε το τελικό σκορ με 16 δευτερολεπτα να μένουν για το φινάλε) ήταν ο κορυφαίος των Σέρβων, με τον Νίκολα Γιόκιτς να προσθέτει 14 πόντους και τον Νεμάνια Μπιέλιτσα 11 πόντους.

Για τους Λιθουανούς, ο Γιόνας Βαλαντσιούνας είχε 18 πόντους και ο Μάριους Γκριγκόνις 17 πόντους. Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας του Ολυμπιακού είχε 5 πόντους, ενώ ο Γιόνας Ματσιούλις της ΑΕΚ είχε 7 πόντους.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ