FIBA WORLD CUP

Παγκόσμιο Κύπελλο: Ασέβεια των Βραζιλιάνων, δεν πήγαν στη συνέντευξη Τύπου

Παγκόσμιο Κύπελλο: Ασέβεια των Βραζιλιάνων, δεν πήγαν στη συνέντευξη Τύπου
FIBA

Από... φάουλ σε φάουλ ο Αλεκσάνταρ Πέτροβιτς, που λίγες μέρες μετά από τα υποτιμητικά σχόλια για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο αποφάσισε να μη συμμετάσχει η Βραζιλία στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τις ΗΠΑ.

Η ήττα από τις ΗΠΑ άφησε τη Βραζιλία εκτός προημιτελικών . Το ταξίδι της Σελεσάο στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας ολοκληρώθηκε, όμως ο Αλεκσάνταρ Πέτροβιτς έκανε ακόμη ένα "φάουλ" καθώς δεν άφησε τον βοηθό του και έναν παίκτη του να μιλήσουν στους δημοσιογράφους στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης.

ΣΕΝΤΖΕΝ, ΚΙΝΑ: Χάρης Σταύρου

Η αρχική ενημέρωση των διοργανωτών έλεγε ότι η διαδικασία θα γίνει κανονικά, ωστόσο δύο λεπτά πριν φτάσει στην αίθουσα ο Γκρεγκ Πόποβιτς οι εκπρόσωποι του Τύπου έμαθαν ότι ουδείς από την Βραζιλία θα μιλήσει. Δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Αλεκσάνταρ Πέτροβιτς εκνευρίστηκε από την αποβολή του ή αν έχει συμβεί κάτι άλλο, ωστόσο η συμπεριφορά του ήταν για ακόμα μία φορά προκλητική σε αντίθεση, για παράδειγμα, με τους Θανάση Σκουρτόπουλο - Θανάση Αντετοκούνμπο που ακολούθησαν κανονικά τη δική τους διαδικασία μετά από την αναμέτρηση με την Τσεχία.

Photo Credits: FIBA

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ