FIBA WORLD CUP

Παγκόσμιο Κύπελλο: Τρελάθηκε με τους διαιτητές και αποβλήθηκε ο Πέτροβιτς

Παγκόσμιο Κύπελλο: Τρελάθηκε με τους διαιτητές και αποβλήθηκε ο Πέτροβιτς
FIBA

Με 7'10'' για το τέλος του πρώτου μέρους, ο Άτσο Πέτροβιτς αποβλήθηκε από το παιχνίδι της Βραζιλίας με τις ΗΠΑ. Έξαλλος με τις αποφάσεις των διαιτητών ο προπονητής της "σελεσάο" με τους παίκτες του να τον συγκρατούν και να τον οδηγούν στα αποδυτήρια!

Η Βραζιλία παίζει την πρόκριση στους "8" του Παγκοσμίου Κυπέλλου, υποχρεώθηκε όμως να δώσει τον σπουδαιότερο αγώνα στη διοργάνωση δίχως τον προπονητή της για δυόμιση δεκάλεπτα. Κι αυτό γιατί τα νεύρα του Άτσο Πέτροβιτς ήταν (από νωρίς) τσίτα στο παιχνίδι της Βραζιλίας με τις ΗΠΑ.

Ο προπονητής της "σελεσάο" αποβλήθηκε με 7'10'' να απομένουν για την ανάπαυλα, δεχόμενος δεύτερη τεχνική ποινή μέσα σε διάστημα πέντε αγωνιστικών λεπτών. Αφορμή για το γεγονός αποτέλεσε ένα φάουλ (σύμφωνα με τον ίδιο) που δεν δόθηκε υπέρ του Άντερσον Βαρεζάο, σε προσπάθεια για λέι απ.

Παγκόσμιο Κύπελλο: Τρελάθηκε με τους διαιτητές και αποβλήθηκε ο Πέτροβιτς

Οι διαιτητές έδωσαν την μπάλα για τις ΗΠΑ, στην εξέλιξη της φάσης, με τον Άτσο Πέτροβιτς να ωρύεται μετά το δεύτερο "Τ" που του δόθηκε. Είναι χαρακτηριστικό πως μπήκε στο παρκέ, μίλησε σε πολύ έντονο ύφος στους τρεις διαιτητές και χρειάστηκε η παρέμβαση των Λεάντρο Μπαρμπόσα και Βίτορ Μπενίτε για να οδηγηθεί προς τα αποδυτήρια -μετά από αρκετή ώρα.

Photo Credits: FIBA

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ