FIBA WORLD CUP

Παγκόσμιο Κύπελλο: Από την ένταση στις αγκαλιές του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Παγκόσμιο Κύπελλο: Από την ένταση στις αγκαλιές του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν στα "κόκκινα" στο φιλικό με τη Δομινικανή Δημοκρατία, είχε μία στιγμή έντασης με τον Σαντιέλ Ρόχας, αλλά στο τέλος της αναμέτρησης πήγε και αγκάλιασε έναν - έναν τους παίκτες της Δομινικανής Δημοκρατίας (VIDEO).

Το φιλικό με τη Δομινικανή Δημοκρατία ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να συμβεί στην Εθνική Ανδρών , σε επίπεδο έντασης και άμυνας των αντιπάλων. Οι παίκτες του Νέστορ Γκαρσία αποδείχθηκαν πολύ σκληροί, δεν έδειξαν να φοβούνται τους διεθνείς, ούτε δίστασαν να μπουν στη διαδικασία να... τσακωθούν, όταν το έκριναν σκόπιμο.

Ακόμη κι όταν απέναντί τους βρέθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Στη διάρκεια του πρώτου μέρους, ο Σαντιέλ Ρόχας είχε στιγμή έντασης με τον ηγέτη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, με την κατάσταση να μην ξεφεύγει όμως, αφού όλοι οι εμπλεκόμενοι ηρέμησαν άμεσα.

Μετά το τέλος του αγώνα πάντως, ο "Greek Freak" πήγε και αγκάλιασε έναν - έναν τους παίκτες της Δομινικανής Δημοκρατίας, δείχνοντας ότι όλα όσα έγιναν, έμειναν εντός των γραμμών του γηπέδου.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ