FIBA WORLD CUP

Οριστικό: Δεν πηγαίνει στην Κίνα ο Μοερμάν

Οριστικό: Δεν πηγαίνει στην Κίνα ο Μοερμάν
AP Photo/Alvaro Barrientos AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS

Ο Αντριάν Μοερμάν δεν πρόκειται να ακολουθήσει τους "τρικολόρ" στην Κίνα για το Παγκόσμιο Κύπελλο, όπως ανακοίνωσε η Γαλλική Ομοσπονδία.

Άλλος ένας τέθηκε νοκ άουτ από το Παγκόσμιο Κύπελλο . Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γαλλικής Ομοσπονδίας Αντριάν Μοερμάν αποφάσισε να μην συνεχίσει στην προετοιμασία των "τρικολόρ" λόγω των ενοχλήσεων στον αχίλλειο τένοντα που είχε κατά την διάρκεια της σεζόν και οι οποίες "επέστρεψαν" τις τελευταίες ημέρες.

Κάπως έτσι στην προετοιμασία της Γαλλίας απέμειναν 13 παίκτες, με έναν ακόμα να πρέπει να κοπεί από τον ομοσπονδιακό προπονητή Βενσάν Κολέ. Αυτοί είναι οι: Αντριου Αλμπισί, Νικολά Μπατούμ, Νάντο Ντε Κολό, Εβάν Φουρνιέ, Ρούντι Γκομπέρ, Λουί Λαμπεϊρί, Πολ Λακόμπ, Ματιάς Λεσόρ, Τιμοτέ Λουγαγού-Καμπαρό, Αμάθ Εμπαγιέ, Φρανκ Ντιλικίνα, Βενσάν Πουαριέ και Αξέλ Τουπάν.

Η Γαλλία βρίσκεται στον 7ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου θα έχει αντιπάλους την Δομινικανή Δημοκρατία, την Γερμανία και την Ιορδανία. Μέχρι την έναρξη του τουρνουά θα δώσει άλλα τέσσερα φιλικά παιχνίδια με την Αργεντινή (17/8), τη Νέα Ζηλανδία (24/8), την Ιταλία (25/8) και την Σερβία (27/8).

Photo credits: AP Photo/Alvaro Barrientos

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ