FIBA WORLD CUP

Ο Χεζόνια τρολάρει τους Αμερικανούς για τις αποχωρήσεις

New York Knicks' Mario Hezonja, of Croatia, in action during the first half of an NBA basketball game against the Philadelphia 76ers, Wednesday, Nov. 28, 2018, in Philadelphia. The 76ers won 117-91. (AP Photo/Chris Szagola)
AP Photo/Chris Szagola AP PHOTO/CHRIS SZAGOLA

Ο Μάριο Χεζόνια τρόλαρε την Εθνική ΗΠΑ με ένα μήνυμα στα social media, μετά την αποχώρηση (και) του Ντι Άαρον Φοξ από την προετοιμασία.

Όταν η Αμερικανική Ομοσπονδία ανακοίνωνε τον περασμένο Μάρτιο την προεπιλογή για το Παγκόσμιο Κύπελλο , τα 35 ονόματα που είχαν περιληφθεί τότε στη λίστα προκαλούσαν δέος. Πέντε μήνες αργότερα και με μόνο τέσσερις παίκτες να έχουν απομείνει από την αρχική προεπιλογή (Γουόκερ, Μίντλετον, Τέρνερ και Μπαρνς), οι Αμερικανοί προκαλούν... έμπνευση για τρολάρισμα.

Ο Μάριο Χεζόνια, διαβάζοντας την είδηση της αποχώρησης του Ντι Άαρον Φοξ το βράδυ του Σαββάτου (17/8), έγραψε το εξής μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: " Δεν θα με εξέπληττε πλέον εάν και ο κόουτς Ποπ αποχωρήσει"! Δεν έχει κι άδικο ο Κροάτης σμολ φόργουορντ, καθώς στο ρόστερ των ΗΠΑ έχουν απομείνει πλέον 13 παίκτες, με συνέπεια ο Γκρεγκ Πόποβιτς να έχει ξεμείνει από επιλογές.

Διαβάστε το tweet του Μάριο Χεζόνια:


Photo credits: AP Photo/Chris Szagola
TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ