FIBA WORLD CUP

Παρωδία χωρίς τέλος: Εκτός Team USA και ο Ντι' Άαρον Φοξ

Sacramento Kings' De'Aaron Fox during an NBA basketball game Sunday, March 24, 2019, in Los Angeles. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)
Sacramento Kings' De'Aaron Fox during an NBA basketball game Sunday, March 24, 2019, in Los Angeles. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez) AP PHOTO/MARCIO JOSE SANCHEZ

Σε απόγνωση βρίσκεται ο Γκρεγκ Πόποβιτς, καθώς μία μέρα μετά από την αποχώρηση του Πι Τζέι Τάκερ είδε και τον Ντι' Άαρον Φοξ να αποχαιρετά την προετοιμασία της Team USA.

Αυτό που συμβαίνει με την Team USA, πραγματικά δεν μπορεί πλέον να σχολιαστεί. Λίγες ώρες μετά από την αποχώρηση του Πι Τζέι Τάκερ από την προετοιμασία της ομάδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας , ήρθε και νέο πλήγμα για τον Γκρεγκ Πόποβιτς που έχει τεράστιο πρόβλημα στη θέση του πλέι μέικερ. Ο Ντι' Άαρον Φοξ πήρε την απόφαση να αποχαιρετήσει το training camp για να αφοσιωθεί στην επερχόμενη σεζόν του ΝΒΑ, με στόχο να οδηγήσει τους Σακραμέντο Κινγκς στην πρώτη οκτάδα της πολύ δυνατής Δυτικής Περιφέρειας.

Αυτή τη στιγμή ο Πόποβιτς έχει στη διάθεσή του τους εξής 13: Κάιλ Κούζμα, Χάρισον Μπαρνς, Κέμπα Γουόκερ, Τζέιλεν Μπράουν, Τζέισον Τέιτουμ, Μέισον Πλάμλι, Μάρκους Σμαρτ, Ντέρικ Γουάιτ, Τζο Χάρις, Μπρουκ Λόπεζ, Ντόνοβαν Μίτσελ, Μάιλς Τέρνερ, Κρις Μίντλετον. Με απλά λόγια έχει σημαντικό πρόβλημα στον άσο, αλλά και έναν πολύ μικρό πονοκέφαλο για τον έναν που θα πρέπει να κόψει. Εκτός αν προκύψει κι άλλη αποχώρηση, που θα αφήσει 12 παίκτες εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ