FIBA WORLD CUP

Ο απών Ντόντσιτς, ο παρών Ράντολφ και οι 18 της Σλοβενίας

Ο απών Ντόντσιτς, ο παρών Ράντολφ και οι 18 της Σλοβενίας
ACB

Ο Λούκα Ντόντσιτς δεν θα ενισχύσει την Σλοβενία στους αγώνες της 2ης προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ανακοίνωσε τους 18 παίκτες ο Ράντο Τριφούνοβιτς, μεταξύ των οποίων είναι και ο Αντονι Ράντολφ.

Ο Ράντο Τριφούνοβιτς ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης (28/8) τη λίστα με τους 18 παίκτες που θα πάρουν μέρος στην προετοιμασία της Εθνικής Σλοβενίας για τη δεύτερη προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, δίχως να συμπεριλαμβάνεται σε αυτήν το μεγάλο αστέρι της: ο Λούκα Ντόντσιτς.

Ο γκαρντ των Ντάλας Μάβερικς δεν θα ενισχύσει τους Σλοβένους στα παιχνίδια με την Λετονία και την Τουρκία στις 14 και 17 Σεπτεμβρίου, εν αντιθέσει με τον Αντονι Ράντολφ, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στους παίκτες που κάλεσε ο Τριφούνοβιτς για την προετοιμασία της ομάδας.

Αναλυτικά οι 18 παίκτες που κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό προπονητή της Σλοβενίας είναι οι εξής: Αλιάζ Μπράτετς, Βλάτκο Τσάντσαρ, Γιάκομπ Τσέμπασεκ, Τσίγκα Ντίμετς, Ούρμπαν Ντούρνικ, Γκρέγκορ Γκλας, Γκρέγκορ Χρόβατ, Μίχα Λάπορνικ, Γιούρι Ματσούρα, Μπλαζ Μάχκοβιτς, Μπλαζ Μέσιτσεκ, Εντο Μούριτς, Αντονι Ράντολφ, Μάτιτς Ρέμπετς, Λούκα Ρούπνικ, Γκάσπερ Βίντμαρ, Λούκα Βόντσινα, Σάσα Ζάγκορατς.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ