FIBA WORLD CUP

Κατέληξε στους 12 εκλεκτούς ο Βαν Γκάντι

Κατέληξε στους 12 εκλεκτούς ο Βαν Γκάντι

Ο Τζεφ Βαν Γκάντι ανακοίνωσε την δωδεκάδα των ΗΠΑ για τους αγώνες με την Ουρουγουάη και τον Παναμά, με όλους τους εν ενεργεία NBAers να περιλαμβάνονται τελικά στη λίστα. "Κόπηκαν" οι Κρόφορντ, Μπίτσαμ.

Οι 14 έγιναν 12 στην εθνική ομάδα των ΗΠΑ ενόψει των αγώνων της δεύτερης προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019, που θα φιλοξενήσει η Κίνα. Ο Τζεφ Βαν Γκάντι έκοψε τους Τζόρνταν Κρόφορντ και Βι Τζέιμ Μπίτσαμ, καταλήγοντας έτσι στην τελική 12άδα που θα πάρει μαζί του για τους αγώνες με την Ουρουγουάη (14/9) και τον Παναμά (17/9).

Η 12άδα των ΗΠΑ, όπως την ανακοίνωσε η USA Basketball, απαρτίζεται από τους εξής παίκτες: Ντουέιν Μπέικον (Σάρλοτ Χόρνετς), Χένρι Ελενσον (Ντιτρόιτ Πίστονς), Αίζάια Χικς (Νιου Γιορκ Νικς), Φρανκ Μέισον (Σακραμέντο Κινγκς), Τράβις Τρις (Μιλγουόκι Μπακς), Ντέρικ Γουάιτ (Σαν Αντόνιο Σπερς), Μπράις Αλφορντ (Οκλαχόμα Σίτι Μπλου), Μπεν Μουρ (Φορτ Γουέιν Μπαντ Αντς), Τσέισον Ραντλ (Κάπιταλ Σίτι Γκο-Γκο), Ντάκαρι Τζόνσον (Τσινγκντάο Ιγκλς), Ρέτζι Χερν (Γκραντ Ράπιντς Ντράιβ) και Τζαμίλ Γουάρνι (Τέξας Λέτζεντς).

Οι Αμερικανοί ολοκλήρωσαν την πρώτη φάση με πέντε νίκες σε έξι αγώνες και στα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου θα αντιμετωπίσουν την Ουρουγουάη (14/9) και τον Παναμά (17/9). Οι ΗΠΑ βρίσκονται στον 5ο όμιλο των προκριματικών της Αμερικής, από τον οποίον οι πρώτες τρεις ομάδες θα πάρουν την πρόκριση για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας το 2019. Προς το παρόν η κατάταξη έχει ως εξής: 1. Αργεντινή (5-1), ΗΠΑ (5-1), Πουέρτο Ρίκο (4-2), Ουρουγουάη (4-2), Παναμάς (3-3) και Μεξικό (3-3).

Photo credits: AP Photo/Ben Margot

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ