FIBA WORLD CUP

Καμπάτσο για τον τραυματισμό του: "Είμαι καλά..."

Facundo Campazzo of Argentina, left, challenges Adris De Leon of Dominican Republic during men's basketball preliminary round match at the Pan American Games in Lima, Peru, Thursday, Aug. 1, 2019. (AP Photo/Juan Karita)
Facundo Campazzo of Argentina, left, challenges Adris De Leon of Dominican Republic during men's basketball preliminary round match at the Pan American Games in Lima, Peru, Thursday, Aug. 1, 2019. (AP Photo/Juan Karita) AP PHOTO/JUAN KARITA

Την ώρα που στην Αργεντινή περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεών του, ο Φακούντο Καμπάτσο δήλωσε στην "AS" πως είναι καλά και θα δώσει το "παρών" στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου (pic).

Η φιλική νίκη επί της Ρωσίας βγήκε ξινή στην Αργεντινή, δεδομένου ότι στα μισά του τρίτου δεκαλέπτου έχασε με τραυματισμό τον Φακούντο Καμπάτσο. Ο γκαρντ των "γκαούτσος" χτύπησε στον δεξί αστράγαλο σε προσπάθεια για λέι απ, με αποτέλεσμα να σημάνει άμεσα συναγερμό στο στρατόπεδο της ομάδας του.

Ο ίδιος πάντως έσπευσε να καθησυχάσει τους πάντες λίγη ώρα μετά το φινάλε του αγώνα, εξηγώντας στην AS πως " είμαι καλά, θα ξεκινήσω σίγουρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο ". Λίγες λέξεις, που έφεραν άμεσα την... ηρεμία στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας, αλλά και τους φίλους των "γκαούτσος" πέντε μέρες πριν από την έναρξη της διοργάνωσης.

Όπως τόνισε πάντως κι ο Σέρχιο Ερνάντεζ, ο βασικός πόιντ γκαρντ της Αργεντινής δεν πρόκειται να πατήσει το παρκέ στο φιλικό που ακολουθεί (το τελευταίο) με την Ισπανία.

Η αργεντίνικη ομοσπονδία δημοσίευσε μάλιστα φωτογραφία από το πόδι του άτυχου γκαρντ, μετά το τέλος της πρώτης φυσικοθεραπείας που έκανε στο ξενοδοχείο της αποστολής. " Είμαστε αισιόδοξοι" ανέφεραν τα μέλη του ιατρικού επιτελείου των "γκαούτσος".

Καμπάτσο για τον τραυματισμό του: "Είμαι καλά..."

AP Photo/Juan Karita

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ