FIBA WORLD CUP

Γκομπέρ εναντίον FIBA λόγω ντόπινγκ κοντρόλ

Γκομπέρ εναντίον FIBA λόγω ντόπινγκ κοντρόλ
FIBA

Ο Ρούντι Γκομπέρ ξέσπασε εναντίον της FIBA επειδή υποχρεώθηκε να ξυπνήσει νωρίς το πρωί για να περάσει από ντόπινγκ κοντρόλ και έτσι δεν είχε τον χρόνο που ήθελε να ξεκουραστεί.

Ο Ρούντι Γκομπέρ είναι εκνευρισμένος με την FIBA και δεν το κρύβει. Για την ακρίβεια, το έκανε... βούκινο μέσω twitter, ξεσπώντας για το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να... ξεκουραστεί όσο ήθελε. Αλλο βέβαια που η FIBA δεν έχει σχέση με τους ελέγχους το ξέρουν όλοι στο μπάσκετ, εκτός από τον Γάλλο σέντερ, που έδειξε εντελώς... άσχετος.

Τι έγινε όμως και γιατί ξέσπασε ο Γάλλος σέντερ; Επειδή υποχρεώθηκε να ξυπνήσει νωρίς το πρωί για να περάσει από ντόπινγκ κοντρόλ, δίνοντας αίμα και ούρα. Ο πραγματικός λόγος που εκνευρίστηκε ωστόσο δεν ήταν το πρωινό ξύπνημα, αλλά το γεγονός ότι αυτό διατάραξε το πρόγραμμα αποθεραπείας που ήθελε να ακολουθήσει.

Η Γαλλία έπαιζε τελευταία (χρονικά) χθες (1/9), επικρατώντας με 78-74 της Γερμανίας για την 1η αγωνιστική του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας. Ο σέντερ των Τζαζ ήθελε έτσι να έχει αρκετές ώρες για να κοιμηθεί και να ξεκουράσει το σώμα του, ωστόσο το πρωινό ξύπνημα του άλλαξε τα σχέδια.

Όλα αυτά οδήγησαν στο ξέσπασμα του Γκομπέρ, ο οποίος έγραψε στο twitter: " Χρειάστηκε να ξυπνήσω το πρωί για να περάσω από ντόπινγκ κοντρόλ (ΑΙΜΑ και ούρα), το πρωινό μετά από αγώνα που έγινε αργά το βράδυ και άρα έπρεπε να κοιμηθώ περισσότερο. Δεν υπάρχει σεβασμός για τον χρόνο που χρειάζεται να ξεκουραστεί ένας παίκτης. Άθλιος τρόπος για να κάνεις τα πράγματα FIBA".

Δείτε το ποστ του Γάλλου:

Photo Credits: FIBA

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ