FIBA WORLD CUP

Επιστρέφει ο Ντε Κολό για τα προκριματικά

Επιστρέφει ο Ντε Κολό για τα προκριματικά

Λίγη ώρα μετά το φιλικό με την Ελλάδα ο Βενσάν Κολέ ανακοίνωσε την τελική 12άδα για τα παιχνίδια του τέταρτου "παραθύρου", συμπεριλαμβάνοντας σε αυτήν και τον Νάντο Ντε Κολό.

Οι Νάντο Ντε Κολό, Βενσάν Πουαριέ και Αντριού Αλμπισί έχασαν το τουρνουά του Παρισιού, δεν θα απουσιάσουν όμως και από τους αγώνες με την Βουλγαρία (13/9) και την Φινλανδία (16/9) για την δεύτερη προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Όπως αναμενόταν, λοιπόν, και οι τρεις συμπεριλήφθηκαν στην τελική 12άδα του Βενσάν Κολέ για τα δύο συγκεκριμένα παιχνίδια.

Ο Γάλλος ομοσπονδιακός προπονητής ανακοίνωσε την τελική 12άδα λίγο μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Ελλάδα , παίρνοντας εν τέλει την απόφαση να κόψει τους Αξέλ Ζιλιάν, Λαού Κονατέ και Μουχαμαντού Ζετέ. Κάπως έτσι η 12άδα των Γάλλων θα έχει ως εξής: Αντριού Αλμπισί, Νικολά Μπατούμ, Νάντο Ντε Κολό, Μουσταφά Φολ, Εντουϊν Τζάκσον, Σαρλ Καουντί, Αλέν Κοφί, Πολ Λακόμπ, Ματιάς Λεσόρ, Αμίνε Νουά, Βενσάν Πουαριέ, Ζοναθάν Ρουσέλ.

Οι "τρικολόρ" βρίσκονται στον 11ο όμιλο της δεύτερης προκριματικής φάσης, όπου κουβαλούν μαζί τους τις έξι νίκες που σημείωσαν στον πρώτο γύρο. Οι υπόλοιπες ομάδες που συνθέτουν τον όμιλο είναι οι Τσεχία (5-1), Ρωσία (3-3), Φινλανδία (3-3), Βουλγαρία (2-4) και Βοσνία (2-4). Οι τρεις πρώτες ομάδες προκρίνονται στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα φιλοξενήσει η Κίνα τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο του 2019.

Photo credits: AP Photo/Charlie Neibergall

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ