FIBA WORLD CUP

Εκτός και ο Τοντόροβιτς στην Σερβία για το ματς με την Ελλάδα

Serbia's coach Aleksandar Djordjevic gestures to his players during their Eurobasket European Basketball Championship quarterfinal match against Italy in Istanbul, Wednesday, Sept. 13. 2017. (AP Photo/Lefteris Pitarakis)
Serbia's coach Aleksandar Djordjevic gestures to his players during their Eurobasket European Basketball Championship quarterfinal match against Italy in Istanbul, Wednesday, Sept. 13. 2017. (AP Photo/Lefteris Pitarakis) AP PHOTO/LEFTERIS PITARAKIS

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δεν θα υπολογίζει ούτε τον Ντέγιαν Τοντόροβιτς από τους αγώνες της Σερβίας με την Ελλάδα (13/9) και την Εσθονία (16/9) για την 2η προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Άλλος ένας τέθηκε εκτός μάχης στην Εθνική Σερβίας ενόψει της αναμέτρησης της 13ης Σεπτεμβρίου με την Ελλάδα στο Ηράκλειο για τη δεύτερη προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Ντέγιαν Τοντόροβιτς ενημέρωσε τον Σάσα Τζόρτζεβιτς (φωτό) ότι δεν θα μπορέσει τελικά να δώσει το "παρών" στην Εθνική πριν από τις 10 Σεπτεμβρίου, θέτοντας εαυτόν εκτός ομάδας για τους αγώνες με την Ελλάδα (13/9) και την Εσθονία (16/9).

Ο σέντερ της Μούρθια τόνισε πάντως ότι θα είναι διαθέσιμος για τα παιχνίδια του Νοεμβρίου και του Δεκεμβρίου κόντρα στο Ισραήλ (30/11) και την Ελλάδα (3/12). Ο Τοντόροβιτς αποτελεί την έκτη απουσία των Σέρβων μετά τους NBAers Μίλος Τεόντοσιτς, Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, Νίκολα Γιόκιτς και τους Στέφαν Μπίρτσεβιτς, Όγκνιεν Κούζμιτς.

Οι υπόλοιποι 15 παίκτες που έχει καλέσει στην προετοιμασία ο Τζόρτζεβιτς είναι οι Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, Νέμανια Μπιέλιτσα, Νέμανια Νέντοβιτς, Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς, Νίκολα Κάλινιτς, Στέφαν Γιόβιτς, Βλάντιμιρ Λούτσιτς, Στέφαν Γέλοβατς, Μάρκο Σιμόνοβιτς, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, Νίκολα Μιλουτίνοβ, Βασίλιε Μίτσιτς, Αλέκσα Αβράμοβιτς, Ούρος Λούκοβιτς, Ίλια Τζόκοβιτς.

Η Σερβία βρίσκεται στον 12ο όμιλο της δεύτερης προκριματικής φάσης και θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της έχοντας ρεκόρ 4-2, πίσω από τις αήττητες Ελλάδα (6-0) και Γερμανία (6-0). Αυτές οι τρεις είναι και οι ομάδες που αποτελούν τα μεγάλα φαβορί για τα ισάριθμα εισιτήρια που οδηγούν στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019. Τον όμιλο συμπληρώνουν το Ισραήλ (3-3), η Γεωργία (2-4) και η Εσθονία (2-4).

Photo credits: Eurokinissi

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ