ΜΠΑΣΚΕΤ

Τορίνο: Οι οπαδοί της γιούχαραν τον Λάρι Μπράουν

Τορίνο: Οι οπαδοί της γιούχαραν τον Λάρι Μπράουν
AP PHOTO/JOHN MINCHILLO

Οι φίλοι της Τορίνο δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν τη νέα ήττα της ομάδας τους και ξέσπασαν πάνω στον Λάρι Μπράουν που κάθεται στον πάγκο του ιταλικού συλλόγου.

Με το πέρασμα του χρόνου, το κλίμα στην Τορίνο επιδεινώνεται. Η ιταλική ομάδα οδεύει από ήττα σε ήττα, με τον Λάρι Μπράουν να αδυνατεί να δώσει λύσεις στα προβλήματά της. Μάλιστα, οι φήμες ότι θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της έχουν φουντώσει το τελευταίο διάστημα.

Η φετινή αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει η Τορίνο είναι απογοητευτική. Στο ιταλικό πρωτάθλημα, δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις της ενώ και στο Eurocup σε 10 παιχνίδια μέτρησε ισάριθμες ήττες, μένοντας εκτός συνέχειας από πολύ νωρίς.

Στην αναμέτρηση με την Αβελίνο για την 12η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος, η Τορίνο ηττήθηκε με 96-79, οι φίλοι της ιταλικής ομάδας ξέσπασαν πάνω στον Λάρι Μπράουν, θεωρώντας ότι είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος για τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα. Ο Αμερικανός προπονητής βρίσκεται σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση, με την διοίκηση της Τορίνο να σκέφτεται σοβαρά την άμεση απομάκρυνσή του από τον σύλλογο.

Photo Credits: AP Photo/John Minchillo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ