ΙΤΑΛΙΑ

Η "μαύρη λίστα" της Σιένα με τους 17 παίκτες

Η "μαύρη λίστα" της Σιένα με τους 17 παίκτες

Μετά την είδηση για τη φυλάκιση του Φερντινάντο Μινούτσι βγήκαν στο φως της δημοσιότητας και τα ονόματα των παικτών της Σιένα που εισέπραξαν τα προηγούμενα χρόνια "μαύρο χρήμα".

Στη λίστα βρίσκεται και το όνομα του Νίκου Ζήση, που αγωνίστηκε στην Μοντεπάσκια, αλλά και αυτό του Ρομέιν Σάτο, πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού. Διαβάστε περισσότερα για το τι συνέβη με τον Φερνάντο Μινούτσι , τον πρώην πρόεδρο της ιστορικής ιταλικής ομάδας.

Τους προηγούμενους μήνες είχε γίνει γνωστό ότι δέκα παίκτες της Σιένα είχαν πιαστεί στις δαγκάνες της εφορίας, με το ιταλικό κράτος να διερευνά την υπόθεση απόκρυψης 23 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι 17 παίκτες που βρίσκονται στη "μαύρη λίστα" (εκ του... μαύρου χρήματος) είναι οι: Κριστόφ Λαβρίνοβιτς (Λιθουανία), Σον Στόουνρουκ (ΗΠΑ), Ριμάντας Καουκένας (Λιθουανία), Ρομέιν Σάτο (Κεντρική Αφρική), Μπέντζαμιν Εζέ (Νιγηρία), Μπο ΜακΚάλεμπ (ΗΠΑ), Νίκος Ζήσης (Ελλάδα), Χένρι Ντόμερκαντ (ΗΠΑ), Βλάντο Ιλιέφσκι (ΠΓΔΜ), Μπούτσι Θόρτον (ΗΠΑ), Ντέιβιντ Μος (ΗΠΑ), Μαλίκ Χέρστον (ΗΠΑ), Ντέιβιντ Άντερσεν (Αυστραλία), Ντέιβιντ Χόκινς (ΗΠΑ), Μίλοβαν Ράκοβιτς (Σερβία), Βίκτορ Σανικίτζε (Γεωργία), Ιγκόρ Ρακόσεβιτς (Σερβία).

Η "μαύρη λίστα" της Σιένα με τους 17 παίκτες
TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ