ΙΤΑΛΙΑ

"Η κατάσταση στην Καντού είναι τραγική, ακόμα περιμένω να πληρωθώ"

"Η κατάσταση στην Καντού είναι τραγική, ακόμα περιμένω να πληρωθώ"

Ο Τσαρλς Τόμας βρίσκεται εδώ και μερικές εβδομάδες στην Ιταλία για λογαριασμό της Καντού, αλλά παραμένει απλήρωτος και οι συνθήκες είναι τραγικές για έναν αθλητή, όπως περιγράφει ο ίδιος σε δηλώσεις του.

Μετά από δύο χρονιές στο Ισραήλ κι έχοντας περάσει από αρκετές χώρες της Ευρώπης, ο Τσαρλς Τόμας (φόργουορντ/σέντερ, 2.03 μέτρα, 31 ετών) συμφώνησε με την Καντού και μετακόμισε στην Ιταλία. Η κατάσταση στην ομάδα όχι απλά δεν είναι αυτή που περίμενε, αλλά κατά πολύ χειρότερη, όπως περιγράφει σε δηλώσεις που έκανε.

"Οι τελευταίες εβδομάδες στην Ιταλία ήταν πολύ δύσκολες. Μένω ακόμα σε ξενοδοχείο, το οποίο είναι 30 λεπτά μακριά από την πόλη. Δεν έχω τίποτα δικό μου. Μου υποσχέθηκαν ότι θα έχω διαμέρισμα, ότι θα μου δώσουν αυτοκίνητο και χρήματα για ιατρική φροντίδα. Αλλά ακόμα τίποτα από τα όσα υποσχέθηκαν δεν έχει γίνει πράξη. Όταν ανέφερα την κατάσταση στα social media, η ομάδα μου είπε να περιμένω 2-3 ημέρες και όλα θα διορθωθούν. Πέρασαν εβδομάδες κι ακόμα τίποτα! Ακόμα περιμένω να πληρωθώ και δεν έχουν κρατήσει το λόγο τους", ανέφερε ο Τόμας.

Για να συμπληρώσει: "Δεν ζητάω κάτι τρομερό. Μόνο αυτά για τα οποία συμφωνήσαμε και υπογράψαμε συμβόλαιο. Κατηγορώ κυρίως τη FIBA για όλο αυτό, επειδή ποτέ δεν νοιάζεται να διορθώσει τέτοιες καταστάσεις. Οι περισσότερες ομάδες δεν ενδιαφέρονται για τους παίκτες. Θέλουν να παίζεις και να το βουλώνεις"!

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ