Ζήτησε συγνώμη ο Βαϊνάουσκας

Ο Γκιντβίντας Βαϊνάουσκας απολογήθηκε για τα ρατσιστικά σχόλια που έκανε για κάποιους ξένους της Λιέτουβος Ρίτας, ζητώντας συγνώμη εάν "παρεξηγήθηκε".

Οι δηλώσεις του Γκιντβίντας Βαϊνάουσκας προκάλεσαν τέτοιο σάλο στη Λιθουανία, που ο πρόεδρος της Λιέτουβος Ρίτας αναγκάστηκε να απολογηθεί δημοσίως λίγες ώρες αργότερα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι έπαψε να θεωρεί υπεύθυνους τους ξένους της ομάδας για την αποτυχία της να προκριθεί ακόμα και στους τελικούς των λιθουανικών playoffs...

"Μιλώντας για τα μαθήματα που έμαθα κατά τη διάρκεια της σεζόν, είχα στο μυαλό μου την κατάσταση με τους ξένους παίκτες. Ενας παίκτης πρέπει πάνω απ' όλα να είναι επαγγελματίας. Αυτή είναι η πρωταρχική θέση της Λιέτουβος Ρίτας" τόνισε αρχικά στη δήλωσε που έκανε ο πρόεδρος της Λιέτουβος.

"Δυστυχώς κάποιοι από τους ξένους μας δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες μας. Κατά τη διάρκεια των playoffs συμπεριφέρθηκαν ανεύθυνα και είχαν αρνητική επίδραση στην απόδοση της ομάδας. Στη συνέντευξή μου εξέφρασα την απογοήτευσή μου για κάποιους ξένους που επέλεξα. Απολογούμαι, εάν παρεξηγήθηκα" συμπλήρωσε ο Βαϊνάουσκας.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Ρεμούτσικο, η αυλή με τα πιο λαχταριστά παϊδάκια στα νότια

Μια ταβέρνα διαμάντι, δυο αδέλφια-ιδιοκτητές μάλαμα και κρεατικά βγαλμένα από τη χρυσή βίβλο του ψησίματος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

"ΦΡΕΣΚΟ" ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ NBA PLAYOFFS

Πόσο θα αντέξει ο Λέοναρντ;

Οι Ράπτορς επιβίωσαν, αλλά πόσο θα αντέξουν; Χάρης Σταύρου και Δημήτρης Σκούρτας έχουν την απάντηση στο 11ο επεισόδιο του I Pod This Game: όσο αντέξει ο Λέοναρντ.