ΜΠΑΣΚΕΤ

Ράτζα: "Οι παίκτες κάνουν ό,τι τους πουν οι μάνατζερ"

Ράτζα: "Οι παίκτες κάνουν ό,τι τους πουν οι μάνατζερ"

Ο Ντίνο Ράτζα τα έβαλε με τους μάνατζερ, τονίζοντας ότι αυτοί συμβουλεύουν τους παίκτες να μην συμμετέχουν με τις εθνικές τους ομάδες και πως οι παίκτες της γενιάς του δεν θα το ανεχόντουσαν αυτό.

Ο Ντίνο Ράτζα είναι προσκεκλημένος στο τουρνουά του Ηρακλείου και μίλησε στην προπονητική επιμορφωτική ημερίδα που διοργανώθηκε. Στο περιθώριο αυτής κλήθηκε να μιλήσει για τα "παράθυρα" της FIBA και τον ρόλο των μάνατζερ στην απουσία αρκετών παικτών, όπου δεν δίστασε να τα βάλει ανοιχτά με τους εκπροσώπους των παικτών, εκφράζοντας μία άποψη παρόμοια με αυτή του Γιώργου Βασιλακόπουλου .

Βιώνοντας πλέον την κατάσταση από... μέσα, αφού είναι μέλος της κροατικής Ομοσπονδίας, ο Hall of Famer σέντερ τόνισε: " Πολλοί εκπρόσωποι παικτών συμβουλεύουν τους πελάτες τους να μην αγωνιστούν στις Εθνικές Ομάδες για να προστατεύουσουν τους εαυτούς τους, να μην τραυματιστούν ή να ξεκουραστούν. Αυτό ποτέ δεν θα συνέβαινε στην δική μου γενιά. Ο μάνατζέρ μου δεν θα τολμούσε ποτέ να μου το πει αυτό! Ήξερε πως αν το έκανε, θα είχε πρόβλημα. Ο ατζέντης πρέπει να δουλεύει για τον παίκτη, αλλά φαίνεται ότι πλέον πολλοί παίκτες δουλεύουν για τους ατζέντηδές τους και κάνουν ό,τι τους πουν, που είναι ο λάθος τρόπος να βλέπεις τα πράγματα!"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ