ΜΠΑΣΚΕΤ

Παρτίζαν: Μεγάλος στόχος ο Νέντοβιτς

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Παρτίζαν προετοιμάζεται για το ενδεχόμενο της επιστροφής στην EuroLeague, έχοντας ως μεγάλο μεταγραφικό στόχο τον Νέμανια Νέντοβιτς.

Η ABA Liga έχει πάρει την απόφαση να ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν στο γήπεδο, το EuroCup βρίσκεται εν αναμονή οριστικών εξελίξεων μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες, η Παρτίζαν όμως φαίνεται πως κάνει ήδη τον μεταγραφικό της σχεδιασμό για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά με το μυαλό στην επιστροφή στην EuroLeague, όπως καταδεικνύεται από τον πρώτο μεταγραφικό στόχο που καταγράφηκε για τον σερβικό σύλλογο.

Πρόκειται για τον Νέμανια Νέντοβιτς, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Έτορε Μεσίνα στην Αρμάνι Μιλάνο. Ο 28χρονος γκαρντ ταλαιπωρήθηκε πολύ από τραυματισμούς την τελευταία διετία, δεν κατάφερε να έχει ουσιαστικό ρόλο στους κόκκινους και ως εκ τούτου βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου.

Αυτό το γεγονός θέλει να εκμεταλλευτεί ο Αντρέα Τρινκιέρι, με σερβικά δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για πολύ έντονο ενδιαφέρον του ιδίου για τον Νέμανια Νέντοβιτς. Δεν αποκλείεται λοιπόν η Παρτίζαν να αποτελέσει την αφορμή επαναπατρισμού του παίκτη, ο οποίος αγωνίζεται στο εξωτερικό από το 2012, οπότε κι αποχώρησε από τον Ερυθρό Αστέρα.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ